3 Iulie 2014 publicat în Horoscop 274 share-uri

Fiecare dintre noi are o perioada benefica a vietii in care reuseste sa faca lucrurile pe care si le-a propus! Afla si tu care sunt anii tai norocosi!

Sursa: Kudika.ro

Cei mai buni ai ai vietii fiecaruia dintre noi sunt anii in care reusim sa ne realizam pe toate planurile, anii in care reusim sa facem tot ceea ce ne-am propus si sa fim multumiti cu nivelul la care ne aflam. Fiecare dintre noi are o perioada benefica a vietii in care reuseste sa faca toate aceste lucruri.

Berbec: 25 - 35 ani

Berbecul este incapatanat din fire si nu reuseste sa ajunga foarte repede la o maturitate necesara. Cu toate acestea sunt foarte responsabili si reusesc sa faca tot ceea ce si-au propus. Incep sa munceasca de la o varsta frageda si reusesc sa se afirme in domeniul pe care si-l aleg.

De asemenea, se gandesc rapid la o familie si nu ezita sa isi intemeieze una in momentul in care intalnesc pesoana potrivita careia i se dedica trup si suflet.

Taur: 30 - 45 ani

Taurilor le place sa copilareasca mai mult si le ia ceva timp pana sa isi puna ordine in ganduri si sa se gandeasca serios la viitor. Nici cu munca nu se omoara si se multumesc de obicei cu putinul pe care il primesc fara sa ceara ceva in plus sau fara sa munceasca pentru ceva in plus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Testul Secvențelor de Numere Divine: Care este mesajul îngerilor pentru tine?

Dupa varsta de 30 de ani intra intr-o criza de timp si isi focalizeaza toata atentia asupra carierei si spre final asupra intemeierii unei familii. Astfel, taurii ajung sa se realizeze pe plan profesional si personal in jurul varstei de 45 de ani.

Gemeni: 20 - 35 ani

Gemenii sunt mai precoce de felul lor si isi iau viata in piept destul de serios inca de la o varsta frageda. Inca de la 20 e ani isi stabilesc foarte bine prioritaile si se gandesc ce vor sa faca in viata. Isi urmaresc linistiti drumul si cu pasi mici dar siguri reusesc sa isi duca obiectivele la bun sfarsit.

La varsta de 35 de ani se pot lauda cu o multime de realizari si cu o viata implinita.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro


Foto homepage: Numerologie, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri