Unora le merge extraordinar in dragoste. Altii au parte de un super noroc la banii. Altora le merge fantastic pe plan profesional. Citeste horoscopul lunii iulie 2014 si descopera care sunt cele mai norocoase 3 zodii in luna iulie 2014!

1. Zodia Pesti – Noroc si fericire in dragoste in iulie 2014

Iulie este una dintre cele mai romantice luni ale anului pentru nativii din Pesti. Alinierea planetara este benefica nativilor din Pesti, aducand in cuplu dragoste, afectiune, entuziasm, dar totodata si intimitate, pasiune si erotism. In acelasi timp, anumite evenimente care au loc la nivel sentimental, chiar daca va dau usor peste cap notiunele personale asupra dragostei, va structureaza in schimb intr-un mod neasteptat (dar benefic!!) viata sentimentala.

In plus, in luna iulie capeti incredere deplina in partenerul de viata, iar acest lucru va conduce considerabil la imbunatatirea relatiei voastre de dragoste in mai toate aspectele ei. Daca pana acum ai avut anumite conflicte cu partenerul de viata, odata cu intrarea Soarelui in Balanta, acestea se vor dizolva. Pana pe 21 iulie, este chiar indicat sa abordati acele probleme care va macinau si care au fost cumva reprimate in interiorul vostru. Accentul astral cade asupra casei a VII-a a Pestilor, ceea ce inseamna ca posibilitatea rezolvarii nemultumirilor legate de parteneriate creste si ea considerabil. Te vei simti iubit, iar angajamentul si implicarea in propria relatie, inspre beneficiul sau, sunt maxime. Exista totodata si o dorinta personala a acestor nativi de a atinge echilibrul perfect intre trup si suflet, intre spiritual si fizic, ceea ce se va reflecta si in relatie fizic-emotionala pe care o aveti cu partenerul de viata. Cu Jupiter si Soarele deopotriva in casa dragostei a Pestilor, norocul, senzualitatea, dorinta de aventura sunt la ele acasa pentru nativii single.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto homepage: Horoscop european, Shutterstock

Foto int: Zodia Pesti, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri