Prognoza astrala in dragoste pentru urmatoarele 3 luni!! Vezi care sunt zodiile influentate cel mai puternic de Jupiter, planeta norocului, in cele trei luni de vara ale lui 2014: iunie, iulie, august! Descopera care sunt zodiile super norocoase in dragoste in vara lui 2014, dar si zodiile care trag lozul cel mare in dragoste si isi cunosc sufletul pereche in aceasta vara!

Gemeni

Foto: Gemeni, Shutterstock

Incepand cu cea de-a doua jumatate a lunii iunie, norocul revine si de partea nativilor Gemeni. Nu doar ca le va merge bine pe plan profesional, iar unele proiecte mai vechi incep sa se fructifice in aceasta perioada, insa si in dragoste lucrurile merg fantastic de bine. Cei care incercau sa isi revina dintr-o cadere emotionala gasesc energia pentru a lupta, pentru a-si vindeca ranile mai vechi, pentru a iubi din nou si a se lasa iubiti din nou. Cei aflati intr-o relatie sanatoasa reusesc sa creeze momente frumoase alaturi de persoana iubita si sa se redescopere unul pe celalalt.

O vacanta pe meleaguri exotice poate fi cel mai bun pansament emotional atat pentru Gemenii single, cat si pentru cei implicati intr-o relatie. Relatiile care se leaga in luna iulie evolueaza rapid, insa in acelasi timp frumos si armonios, lasand loc in toamna pentru o casatorie. Ultima saptamana din iulie este o saptamana magica pentru tine in ceea ce priveste momentele romantice si te face sa visezi cu ochii deschisi la ceea ce o sa se intample mai departe. Pe de alta parte, august va fi pentru tine o luna mai pragmatica. Partenerul tau iti va demonstra dragostea sa, incercand tot ce ii sta in putinta pentru a te aduce aproape de el in cazul in care aveti o relatie la distanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri