19 Mai 2014 publicat în Horoscop 31 share-uri

Nu se poate spune ca unele culori sunt mai putin bune decat celelalte, doar ca unele se potrivesc mai bine altor persoane. Culorile puternice ne pot agita sau ne pot inspira in functie de semnul zodiacal in care ne-am nascut.

Berbec - rosu intens

Rosul intens este culoarea pasiunii si a impulsivitatii. Pentru ca sunt atat de impulsivi si de incapatanati, berbecii au tot timpul nevoie de cineva sau ceva care sa ii calmeze, cineva care sa linisteasca apele. Daca ar purta alb si roz i-ar ajuta foarte mult sa-si tempereze iesirile si sa elimine stresul cotidian.

Taur - roz

La fel de bine taurilor li se potrivesc si albul, negrul si cremul. Rozul este culoarea care le ofera o stare de spirit excelenta. In cazul taurilor este de evitat culoarea rosie care predispune la nervozitate si agitatie. Cel mai bine este sa apelezi la roz si la culorile pamantului.

foto: machiaj colorat, Shutterstock

Gemeni - verde

Gemenii iubesc culoarea verde pentru ca simbolizeaza viata, intinerire, prospetime si creativitate. Alte culori care mai functioneaza la fel de bine pentru gemeni sunt albul, rozul si rosul. Aceste culori le dau o stare buna de spirit si o pofta de viata incredibila.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Citeste articolul integral pe Kudika.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri