15 Mai 2014 publicat în Horoscop 33 share-uri

Ca vrem sau nu sa accept acest lucru, viata seamana cu un 'montagne russe', dintr-un parc de distractii. Unii dintre noi facem mai bine fata schimbarilor, problemelor si provocarilor si „de vina” este poate, si Zodia! 3 zodii detin aceasta calitate – puterea de a face fata intamplarilor cu detasare si curaj. Neinfricarea de a ne lasa purtati de aripile destinului, increzatori ca indiferent cat de greu sau provocator ar fi acum, viata ne ofera in fapt, cele mai bune solutii, pe care le-am putea imbratisa, cu mai multa detasare. Sa invatam de la acesti curajosi ai Zodiacului!

Gemeni

Foto: Shutterstock.com; aventura, femeie aventuriera

Semnul Gemeni este cunoscut ca unul dintre cele mai flexibile semne. Nativii din aceasta zodie sunt aventurosi, nu ii sperie provocarile, ba chiar le accepta cu gratie. Aceasta trasatura definitorie - capacitatea de a se adapta cu usurinta noilor situatii din viata lor, ii ajuta sa fie foarte populari si sa aiba multi prieteni. Gemenii nu se sperie de schimbari. Nu se panicheaza in fata problemelor. Gandesc lucid, cu optimism si detasare! Daca esti o persoana tipica din aceasta zodie si reactionezi la fel in fata provocarilor, felicitari din toata inima! Inspira-i cat poti pe toti cei din jurul tau.

De obicei, Gemenii se bucura de partea stralucitoare a vietii iar intamplarile mai putin favorabile, le privesc cu multa detasare si incredere in mai bine. De aceea, personalitatea lor solara ii transforma in persoane foarte placute, in preajma carora iti place sa petreci timpul. Fiind atat de echilibrati cu privire la viata si transformarile sale, adesea, Gemenii sunt si buni sfatuitori, iar cei mai putin curajosi se pot baza pe un cuvant bun, sau pe umarul cuiva care le va oferi putin din energia si increderea lor in „Totul va fi bine”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Foto hoempage: Shutterstock.com; curaj, aventura, viata, escalada


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri