Descopera care sunt cele mai prospere zodii ale lunii mai, zodiile carora le merge cel mai bine pe plan financiar in luna MAI 2014!

Zodia Rac

Atunci cand vine vorba de bani, lucrurile stau cat se poate de bine pentru tine in luna mai. Ai Reusesti sa iti revii in totalitate pe plan financiar si sa-ti onorezi cu brio niste datorii mai vechi. In plus, gratie unor proiecte mai vechi in care ai investit mult timp si efort, nu doar ca reusesti sa te reechilibrezi financiar, dar obtii si niste castiguri materiale semnificative. Si fiindca ai un noroc extraordinar, sunt sanse mari ca noi proiecte banoase sa incapa tot pe mana mea.

Din acest motiv, esti cat se poate de binedispusa si de entuziasmata, iar cuvantul care te caracterizeaza cel mai bine este generozitatea. Vrei sa te revansezi fata de partener pentru devotamentul de care a dat dovada, avand incredere in tine chiar si atunci cand lucrurile nu erau tocmai roz. Prin urmare, fie pui la cale o mica escapada amoroasa alaturi de persoana iubita, fie ii oferi acesteia un cadou surpriza pe care si-l dorea de mult. Zilele cele mai norocoase din punct de vedere financiar sunt zilele de 6, 9, 15, 16, 22, 24 mai. Zile benefice afacerilor si parteneriatelor sunt reprezentate de zilele de 15, 20, 17, 19, 26 mai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Zodia Leu

Pentru Leu, luna mai reprezinta una din cele mai norocoase luni atunci cand vine vorba de bani, afaceri, investitii si profituri. Este o luna a succesului, in care realizarile tale sunt cu precadere pe plan financiar si profesional. Esti intr-o perioada a vietii tale in care te dezvolti ca imagine si cresti ca si profituri. Gratie Soarelui si lui Mercur care iti influenteaza major cariera mai ales in a doua jumatate a lunii, afacerile tale sunt incununate de succes, iar calitatile tale sunt recunoscute in mod oficial de cater cei din jur.

Daca ai idei, nu ezita sa le pui in practica. Chiar daca momentan nu iti aduc castiguri semnificative, au mare potential ca in viitor sa fie o sursa semnificativa de venituri. In acelasi timp, contractile care se incheie in aceasta luna sunt in avantajul tau. O suma aditionala de bani iti poate parveni catre sfarsitul lunii de la un fost partener de afaceri sau un fost loc de munca. O energie benefica pentru afaceri si castiguri o au zilele de 7, 18, 16, 27, 22 mai.

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto homepage: bani, flori via Shutterstock

Foto int: Zodia Leu, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri