Aprilie 2014 este o luna cu doua evenimente astrologice deosebit de importante: Eclipsa de Luna Rosie, in Balanta din data de 15 aprilie si Eclipsa de Soare si Luna noua in Taur, din data de 29 aprilie. Daca ziua ta va fi intr-una din aceste zile sau intr-o data apropiata, viata ta se va schimba in mod esential!

Balanta

Aceasta eclipsa este deosebit de importanta pentru tine! Te influenteaza in toate aspectele vietii si mai ales in plan sentimental! Esti obisnuita sa fii tu cea care renunta de fiecare data, dar de data aceasta, chiar si balantele au o atitudine mai degaraba individualista, ceea ce nu este deloc rau, pentru ca meritam sa avem din cand in cand incredere si de noi insine, dar cei din jur nu sunt obisnuiti, astfel incat este posibil sa se iveasca tensiuni din acest motiv.

Foto: Shutterstock.com; luna, eclipsa de luna

Scorpion

Aceasta eclipsa iti stimuleaza nevoia de estetic. Simti nevoia de schimbari notabile in jurul tau. Vrei sa iti redecorezi casa, sa faci noi aranjamente, sa iti cumperi haine noi sau sa iti schimbi culoarea parului. Noi revelatii vor ave avea un impact benefic asupra sistemului tau de valori.

Sagetator

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In ceea ce ii priveste pe nativii din Zodia Sagetator, acestia primesc provocari in ceea ce priveste relatia cu prietenii. Legaturile sunt testate. Este posibil ca in urmatoarele zile sa va despartiti de oameni care v-au insotit pe o anume perioada a vietii, dar prieteni noi vor aparea curand.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri