Aprilie 2014 este o luna cu doua evenimente astrologice deosebit de importante: Eclipsa de Luna Rosie, in Balanta din data de 15 aprilie si Eclipsa de Soare si Luna noua in Taur, din data de 29 aprilie. Daca ziua ta va fi intr-una din aceste zile sau intr-o data apropiata, viata ta se va schimba in mod esential!

Rac

Racii se simt prinsi intre responsabilitati de serviciu si casa, ceea ce le creste nivelul de stres; simt ca nu mai pot face fata programului. Schimbarile din domeniu carierei ii fac sa fie mai anxiosi si mai putin intelegatori fata de membrii familiei. Veti simti efectele acestei perioade pe intreg parcursul anului.

Foto: Shutterstock.com; luna, eclipsa de luna

Leu

Nativii din Zodia Leu sunt afectati de eclipsa de luna mai ales in domeniul comunicarii. Vor aparea tot felul de dificultati de comunicare zilele acestea. Cuvintele par greu de accesat si nici dispozitivele tehnice nu va sunt de prea mare ajutor. In mod notabil pentru nativii din zodia Leu, trebuie sa subliniem ca pentru ei, vor aparea schimbari la nivel spiritual. Vor aparea curand in drumul vostru, persoane importante din acest punct de vedere. Interactiunea cu acestea, deschide porti pentru noi perspective.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fecioara

Fecioarele sunt provocate la nivel financiar. Urmeaza o perioada intensa de 6 luni, cand va trebui sa iti schimbi puternic atitudinea fata de zona financiara – sa gandesti mai pozitiv, sa crezi in reusita si in succes, sa negi ideea ca nu meriti mai mult de la viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri