Descopera astrologia din perspectiva zen... In ce mod te ajuta planetele, in urmatoarea perioada, sa te conectezi cu fiinta interioara, pacea si tot ceea ce este frumos.

Capricorn

Venus a parasit Zodia Capricornului, dar ti-a adus o sumedenie de experiente frumoase, pline de bucurie si placere, ajutandu-te in viata de zi cu zi, dar si in ceea ce priveste adancirea nivelului tau de constiinta. Este timpul pentru a digera toate cele intamplate. Si, cel mai frumos lucru prin care poti face asta, este incvonjurandu-te de prieteni. Imparte experientele frumoase cu aceia care iti inteleg iubirea.

„A imparti este singura compasiune. A imparti este singurul serviciu pe care il poti face celorlalti.” - Osho

Foto: Shutterstock.com, zen, orhidee, luna

Varsator

Bucura-te de prezenta lui Venus in viata ta. Venus este un simbol al placerilor si acum se afla in Zodia Varsatorului. Provocarea ta este aceea de a gasi acea placere- si un mod de a celebra in fiecare moment viata. E nevoie de constiinta de sine. Rupe patternul nefericirii cu ajutorul fericirii din fiecare clipa. Venus te poate ajuta sa reusesti asta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Pesti

Soarele insoteste pe Mercur si Neptun in Zodia Pesti. Soarele aduce lumina. Urmeaza acea chemare din interiorul tau care te indreapta catre constiinta, adancire si conexiune cu Tot Ceea ce Este. Dorinta de adevar integreaza toate celelalte dorinte. Lumineaza-te si lasa-te transformat/a de aceasta vanatoare a adevarului.

„Integrarea iti aduce adevarul, iar dorinta de adevar, integrarea.” - Osho

Iti mai recomandam si:

Horoscop – Primavara 2014: Top 3 cele mai norocoase si infloritoare zodii!

Venus e in Varsator pana pe 5 aprilie! Vezi prin ce transformari trec relatiile de dragoste in aceasta perioada

Horoscopul ZEN al lui Osho: Zodiacul invataturilor profunde pentru fiecare zodie

Un articol dupa o idee originala: https://www.osho.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri