Anul Calului de Lemn va a duce cu sine o energie unica. Va fi o energie jucausa, intensa, benefica iubirii, in general! Fiecare dintre noi putem profita, ne putem lasa purtati de valul iubirii sincere. Dar sa vedem care sunt cele mai norocoase zodii in Dragoste, in anul 2014, anul Calului de lemn.

Iepure:

Esti in semnul chinezesc Iepure, daca te-ai nascut in acesti ani: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999.

Se anunta un an incendiar pentru cei nascuti zodia Iepure in acest an al Calului de Lemn. In ceea ce ii priveste pe iepuri, relatiile lor de iubire si in general relatiile cu ceilalti sunt pe un fagas optimist. Daca te afli in cautarea iubirii, cel mai probabil o vei gasi in anul Calului de lemn, 2014! De asemenea, este un an foarte bun pentru conexiuni sociale. Vei straluci, te vei simti popular/a si in centrul atentiei in acest an, pentru ca exista o compatibilitatea maxima intre energia calului si energia iepurelui, in astrologia chinezeasca. Si prieteniile se vor lega foarte usor pentru tine, relatia cu familia si toti cei dragi, de asemenea.

Daca esti intr-o relatie si indragostit/a, e timpul sa te adancesti mai mult in aceasta relatie, e anul cand puteti construi si cand va veti putea simti impliniti impreuna. Si daca esti casatorit/a si va doriti un copil, acesta este un an foarte bun pentru indeplinirea acestui vis.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto homepage: Shutterstock.com; China, cultura chineza


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri