Anul 2014 se anunta a fi unul plin de vitalitate si transformari pentru fiecare dintre noi. Daca suntem pregatiti sa acceptam darurile sale, 2014 va aduce cu sine o energie benefica. Este important sa credem in forta astrelor, in viata, dar si in puterea fiecaruia de a ne crea un univers benefic. Ce surprize iti rezerva 2014? Citeste acest horoscop si vei afla.

Berbec (20 Martie – 20 Aprilie)

Pentru persoanele din Zodia Berbec, anul 2014 va fi un an al SCHIMBARILOR! Va fi un an care te va ajuta foarte mult sa cresti, sa te descoperi si sa capeti forta interioara. De la planurile tale de viata, la relatii, sanatate si finante, Noul An iti propune un joc foarte serios cu multe provocari si mai ales forta de a trai autentic, la un nivel mult mai profund decat in trecut.

23 Aprilie va fi in o zi importanta, care se va materializa intr-un fel de cutremur personal foarte serios, datorita pozitionarii lui Pluto, Uranus, Jupiter si Marte in asa fel incat nativiii din zodiac Berbec vor trebui sa gaseasca un balans intre trairile intense personale si asteptarile celorlalti. In mod definitiv, anul 2014 va fi un “an test”. Dar nu trebuie sa privesti aceste vesti cu teama ci mai degraba cu deschidere si sa zambesti, caci intamplari noi astepata sa le traiesti si de fiecare data, schimbarile aduc cu sine un val imens de optimism si vitalitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

In general, acest an este considerat a fi un an al aventurii, pe care nu ar trebui sub nicio forma sa iti fie teama sa o traiesti intens. Zambeste si lasa-ti inima deschisa pentru noi oportunitati in iubire, relatiile cu cei pe care deja ii cunosti, dar si cu privire la planurile tale personale.

Foto main: Shutterstock.com; horoscop, astrologie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri