Descopera care este destinul tau in dragoste, dar si chintesenta vietii tale emotionale in functie de ziua in care te-ai nascut. Un calendar special, de iarna, ce ii vizeaza pe cei nascuti in una din zilele lunii Decembrie. Daca esti nascuta in luna Decembrie (sau daca o persoana draga tie este nascuta in aceasta luna), te invitam sa verifici calendarul nostru pentru a vedea ce ti-a rezervat viata in materie de dragoste:

1 decembrie – Atragi in viata ta situatii si oameni complicati. Norocul vine cand reusesti sa te detasezi.

2 decembrie - Marea ta provocare in viata este sa inveti din greselile trecutului.

3 decembrie – Loialitatea este cuvantul care nu te defineste. Descopera-l si totul va veni de la sine.

4 decembrie – O viata de familie frumoasa si linistita. Va veni insa tarziu. Rabdarea este cheia fericirii tale in viata.

5 decembrie – Trebuie sa impaci cumva nevoia de independenta cu nevoia de afectiune. Ai nevoie de un partener care sa te inteleaga asa cum esti.

Foto Calendar Decembrie via Shutterstock

6 decembrie – Lectia ta de dragoste este despre demnitate si despre a fi tu insati. Relatii mai mult sau mai putin dureroase pana cand inveti sa te iubesti pe tine insati.

7 decembrie - Atragi persoanele de sexul opus intr-un fel magnetic si sexual. Fereste-te de situatiile daunatoare emotional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

8 decembrie – Un barbat in viata ta nu inseamna neaparat raspunsul tuturor problemelor tale. Invata sa fii pe cont propriu.

9 decembrie – Ai dragoste in sange si esti gata sa-ti iei angajamentul pe viata de a iubi. Familia este scopul tau.

10 decembrie – Ai un destin neobisnuit si nu neaparat usor, iar cel sortit vine de pe meleaguri indepartate.

11 decembrie – Intelegere si neintelegere in casnicia ta. Dar un copil va suda puternic uniunea dintre voi.

12 decembrie – Un drum matrimonial mai dificil si tranzite mai lente, dar destinul tau se invarte in jurul aceleiasi persoane. Chiar daca veti fi despartiti pentru ani de zile, va veti casatori in cele din urma.

13 decembrie - Chiar daca refuzi interventia celorlalti atunci cand vine vorba de cunoasterea alesului, aceasta este modalitatea prin care il vei cunoaste.

Foto homepage: Atmosfera de Sarbatori via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri