2014... Din punct de vedere numerologic, 2014 este un an pus sub semnul simbolisticii numarului 7. 7 este ganditorul si cautatorul. Va fi un an al introspectiunii pentru fiecare dintre noi, pentru fiecare altfel. Vom fi provocati sa ne largim orizonturile. Sa cautam mai adanc in adancul nostru dar si in jurul nostru. Unele dintre zodii sunt mai favorizate decat celelalte, bucurandu-se de alintul unui an mult mai favorabil.

Rac

Foto: Shutterstock.com; Rac, femeie, femeie frumoasa, desen

Visurile, idealurile, conexiunile personale… vor fi foarte valoroase pentru tine in anul ce vine. 2014 te gaseste cu o energie aparte, cu atat de multe idei pe care vrei sa le pui in aplicare, iar prietenii si cei apropiati sunt foarte saritori, vrand sa te sustina in tot ceea ce iti propui.

Jupiter se afla in Rac la inceputul anului si de aici vine aceasta energie debordanta. Optimismul tau va fi la cote inalte, ai mai multa incredere de sine si mai multa incredere in ceilalti, un ingredient atat de necesar indeplinirii planurilor pe care le avem.

Ai incredere in ceea ce are 2014 sa iti ofere din toate punctele de vedere si nu lasa nimic sa te doboare si sa te opreasca din zborul tau!

Iti recomandam si:

Horoscopul iubirii pentru 2014. Previziunile astrale, pe scurt

Horoscop general pentru anul 2014

Horoscop 2014: Previziuni despre dragoste, bani si cariera in horoscopul italian

Horoscopul dragostei pentru 2014

Horoscop 2014: Care este luna norocoasa a zodiei tale?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri