8 Octombrie 2013 publicat în Horoscop 7 share-uri

Relatiile instabile nu sunt o necunoscuta pentru nimeni in ziua de astazi. Iata care sunt barbatii din horoscop care se angajeaza in relatii instabile si nesigure, fiind predispusi instabilitatii emotionale si iubirii on/off:

Nu compromisuri, nu sacrificii, nu angajament real si asumat, si totusi nu putini sunt cei care numesc aceasta pseudodragoste "relatie'... Relatiile instabile nu sunt o necunoscuta pentru nimeni in ziua de astazi. Iata care sunt barbatii din horoscop care se angajeaza in relatii instabile si nesigure, fiind predispusi instabilitatii emotionale si iubirii on/off:

Top 3 zodii de barbati care se complac in relatii instabile

Barbatul Pesti

Foto Mature guy_Shutterstock

Barbatul Pesti are un farmec aparte, numarandu-se cu siguranta printre cei mai sarmanti barbati ai horoscopului. Este usor sa cazi in mrejele lui si sa te trezesti cat ai zice peste indragostita si cu o mare dorinta de a-ti petrece restul zilelor alaturi de un astfel de barbat. Viata alaturi de el pare a fi inconjurata de o aura magica si promitatoare de fericire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani

Cu toate acestea, chiar daca barbatul Pesti este cunoscut pentru spiritul sau de “familist” si romantic incurabil, latura aceasta va fi accentuata cu precadere in perioada de maturitate tarzie, indeosebi in partea a doua a vietii.

Pana atunci, barbatul Pesti, gentleman din fire si cu o mare disponibilitate pentru a intelege si a iubi sufletul feminin, are deseori comportamentul unui copil care isi doreste sa fuga de responsabilitatile si obligatiile pe care le presupune o relatie stabila. Are adesea ezitari si indoieli, perioade in care este foarte implicat si devotat relatiei, dar si perioade in care are tendinta de a se retrage din relatie. Da impresia ca iti ofera totul pentru ca mai apoi sa constati ca nu te poti baza pe el atunci cand ai nevoie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri