13 August 2013 publicat în Horoscop 5 share-uri

Insulele Hawaii mai sunt cunoscute si sub sintagma de "Paradisul din Pacific". Descopera ce zodie exotica esti intr-un horoscop mitologic spectaculos, venind de pe cele mai frumoase meleaguri ale lumii!

Capricorn ( 22 decembrie – 19 ianuarie) - MAKALLI in horoscopul hawaiian

Makalli este echivalentul mitologic hawaiian al Capricornului din mitologia greaca, reprezentand semnul cardinal al Ambasadorului, al Cercetatorului. Luna Lui Makalli este luna in care au avut loc eruptiile vulcanice care au format insulele Hawaii si luna in care adancimile oceanului l-au adus pe Koa, marele Capricorn, cu coada de peste, insa fara coarne. Zeul Lono (zeul pacii si al prosperitatii) s-a indurat insa de el si i-a daruit si coarne, transformandu-l ulterior intr-o creatura de pamant.

Koa imprima nativilor acestei zodii incapatanare, ambitie, dar si perseverenta in atingerea scopurilor. Sunt intelepti, insa intelepciunea lor se blocheaza uneori in indarjire, mai putin in cazurile in care ambitia lor are o finalitate nobila. Au rabdare si perseverenta, avand totodata un sistem filozofic de gandire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie) – KAELO in horoscopul hawaiian

Kaelo din mitologia hawaiiana este echivalentul Celui care poarta apa din mitologia greaca, reprezentand semnul fix al Cautatorului de Adevar. In luna lui Kaelo, raurile si oceanele pamantului s-au umplut cu apa din rai, primind binecuvantarea cerului. Nativii acestei zodii sunt iubitori ai adevarului si ai cunoasterii pe care le fac cunoscute si celor din jur. Ei aduna adevarurile universale si cunostintele despre lume si viata, lasandu-le sa curga si asupra celor din jur.

Nativii Kaelo au un spirit profund umanist si sunt inzestrati cu un apetit fantastic pentru tot ceea ce tine de cunoastere. Iubesc cunoasterea in toate formele ei. Adora sa cerceteze, sa exploreze si sa descopere. Sunt vizionari innascuti, dar si persoane integre, cu principii solide. Au o extravaganta a felului de a fi care ii face uneori sa fie neintelesi de ceilalti, insa in acelasi timp si o mare putere de atractie data de nobletea lor. Au o minte deschisa si toleranta, fiind capabili sa ii accepte pe ceilalti neconditionat.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto homepage: Exotic Hula Dancer_Shutterstock

Foto int: Dans Hula_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri