2013 a fost denumit Anul EROS. Vara aceasta traiti dragostea la intensitati ardente? Aflati ce spun astrele despre iubire, dar nu uitati ca pentru a ne trai relatiile in armonie si sub semnul energiei benefice pe care o degaja iubirea, e nevoie sa ne deschidem inima catre pace si intelegere!

Capricorn

Intensitatea sentimentelor este foarte iomportanta pentru tine. Iti place sa cunosti un om in deplinatatea sa, atat pe dinafara cat si interiorul sau, sufletul, ce are de oferit si chiar defectele sale.

In aceasta perioada simti nevoia sa tii aprinsa flacara pasiunii. Ai nevoie de sinceritate si de romantism. Te domina o dorinta aprinsa de a explora iubirea sub toate aspectele ei.

S-ar putea sa simti si nevoia de flirturi, doar ca sa iti testezi sarmul. In ansamblu, aceasta este o perioada foarte benefica pentru tine in tot ceea ce reprezinta aspectele iubirii.

Varsator

Te vei concentra foarte mult luna aceasta pe tot ceea ce inseamna iubire, fie ca vorbim despre iubirea romantica, fie ca vorbim despre iubirea adresata membrilor familiei tale sau prietenilor.

Te afli deci, intr-un joc social care iti face mare placere. Vei fi in centrul atentiei si ii vei bucura pe toti cu cele mai frumoase momente. In relatia cu partenerul, te preocupa foarte tare tot ceea ce ii face lui placere. E clar ca ceea ce iti doresti este sa oferi tot ce ai tu mai bun in aceasta perioada. Esti o prezenta extrem de agreabila pentru toti cei din jurul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pesti

Iubirea e complicata pentru tine in aceasta perioada, chiar daca incertitudinea nu e niciodata plictisitoare! Acum este momentul sa fii mai atenta in ceea ce priveste partile tale vulnerabile in cazul interactiunilor intime. Ce iti doresti de la o persoana iubita? Ce iti aduce fericirea? Trebuie sa gasesti calea de a-ti raspunde la aceste intrebari.

Se prevad schimbari la orizont, in ceea ce te priveste. Pana acum proiectele mai serioase de viata au fost eclipsate de dorinta de a te distra, de a te simti bine. Este timpul sa te intrebi mai mult ce este acel ceva care te-ar putea face cu adevarat fericita in iubire. Odata gasit raspusnul, va aparea si persoana potrivita. Iar daca esti intr-o relatie, vei sti ce asteptari sa ai de la jumatatea ta.

Foto semne zodiacale: Shutterstock.com; horoscop


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri