4 Iulie 2013 publicat în Horoscop 449 share-uri

Sunt cativa barbati in horoscop care isi asuma cu succes postura de 'barbat' alfa, dominand celelalte personalitati ale zodiacului si impunandu-se intr-un fel sau altul. Afla cine sunt si de unde le vine puterea de atractie, de fascinatie si de dominatie pe care o exercita adesea:

Puterea atrage, se impune, domina, controleaza, inspira teama si respect, starneste admiratie, dar si invidie si ranchiuna. Sunt cativa barbati in horoscop care isi asuma cu succes postura de “barbat” alfa, dominand celelalte personalitati ale zodiacului si impunandu-se intr-un fel sau altul. Afla care sunt cei 3 barbati alpha din horoscop. Afla de unde le vine puterea de atractie, de fascinatie si de dominatie pe care o exercita adesea:

Berbecul

Berbecul alfa nu se da inapoi de la nimic din ceea ce l-ar putea aduce in punctul in care isi doreste sa ajunga. Iubeste succesul si nu se da inapoi din a-l obtine.

Poate fi un lider excelent, insa cu un spirit usor prea razboinic, de multe ori fiind acuzat de lipsa de intelegere si empatie fata de cei din jur. Se face remarcat cu usurinta in grupul de care apartine.

In aceeasi masura, dispune de o agresivitate innascuta pe care o tine mai mult sau mai putin sub control, in functie de capacitatile personale de autocontrol. Berbecul este unul din barbatii alfa carora constientizarea abilitatilor personale le ascute dorinta de a reusi la locul de munca si de a ajunge in pozitii de lider, lucru care le si reuseste de obicei fara prea mult efort. Are un aer de superioritate pe care uneori in constientizeaza, alteori nu, insa cu care uneori agaseaza si oboseste. Se lasa provocat cu usurinta si stie cum sa tina un grup unit.

Leul

Leul este la randul sau un barbat alfa. Seducator, cu o siguranta de sine pe care nu i-o poate stirbi nimeni, Leul nu ezita in a-si asuma o pozitie de conducere indiferent de mediul in care se afla. “Masculinitatea” sa este debordanta in felul in care trateaza multe din aspectele vietii. Are trasaturi fizice masculine pe care persoanele de sex feminin le gasesc seducatoare. Leul alfa este atras de ideea de succes si de bunastare materiala, considerand-o drept o modalitate de a se face respectat. Atunci cand paseste intr-o incapere o face cu increderea de sine a celui care stie ca ceilalti vor asculta si vor lua aminte la ceea ce are el de spus. Este maestru in comunicare si se lasa ajutat si de limbajul trupului si al gesturilor. Se comporta adesea in grupul sau ca si cum toate puterea de decizie ar sta in mainile sale. Este recunoscut ca lider in grupul tau fiindca este capabili sa le ofere protectie celorlalti. Actioneaza cu siguranta, are o postura impozanta, este grandios in miscari si gesticulatii.

Foto homepage: Ancient Warrior_Shutterstock

Foto int: Sexy young businessman_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri