Afla in ce domenii de viata vei beneficia de intregul sprijin astral din horoscopul nostru lunar pentru iulie 2013.

Eforturile profesionale ale acestor native vor primi un frumos impuls astral din partea Soarelui si a planetei Jupiter. Acesti doi benefici vor sprijini in iulie 2013 proiectele de grup, crearea de relatii valoroase pe plan profesional sau obtinerea unui sprijin important din partea prietenilor.

Horoscopul norocului: iulie 2013 pentru zodia Balanta

Foto@Shutterstock.com

Pentru nativele din zodia Balanta, luna iulie 2013 se va dovedi extrem de favorabila pe plan profesional, ea aducand oportunitati, capacitate de munca si combativitate, mai ales dupa jumatatea lunii. Prezenta Marelui Benefic, pana in iulie 2014, in casa lor 10 le promite acestor native sanse unice in tot ceea ce tine de cariera si afirmarea socio-profesionala.

In plus, Micul Benefic, Venus, pozitionat in casa lor 11, le indeamna pe native sa se bucure de fiecare clipa petrecuta in compania prietenilor. De asemenea, planeta Venus le incurajeaza pe native sa-si sporeasca cercul de cunostinte, cu atat mai mult cu cat acestea le vor putea fi de un real ajutor pe planul carierei in urmatorul an.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul norocului: iulie 2013 pentru zodia Scorpion

Intrarea lui Jupiter si a Soarelui in casa lor 9 le promite nativelor din Scorpion o luna iulie 2013 plina de aventura, explorare si entuziasm. Nativele vor avea intreaga sustinere astrala, timp de un an, in tot ceea ce tine de studii, calatorii si rafinarea filozofiilor de viata.

In plus, in iulie 2013, prezenta Micului Benefic, Venus, in casa lor 10 le inzestreaza pe native cu multa carisma si putere de afirmare pe plan profesional.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul norocului: iulie 2013 pentru zodia Sagetator

Pentru nativele din Sagetator, luna iulie 2013 aduce in prim-plan nevoile de intimitate in cuplu si de siguranta financiara, odata cu intrarea Soarelui si a planetei Jupiter in casa lor 8 [...]


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri