Afla in ce domenii de viata vei beneficia de intregul sprijin astral din horoscopul nostru lunar pentru iulie 2013.

In plus, nativele din zodia Gemeni sunt indemnate in iulie 2013 sa stabileasca echilibrul necesar intre munca si viata de familie. Micul Benefic, Venus, din casa lor 3 le ajuta sa-si foloseasca la maxim capacitatile native, pentru a crea o punte solida de comunicare cu cei dragi si a-si arata deschis aprecierea fata de ei.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul norocului: iulie 2013 pentru zodia Rac

Nativele din Rac sunt in iulie 2013 marile rasfatate ale horoscopului, atat Soarele, cat si Marele Benefic, Jupiter, aflandu-se acum in semnul lor. Ele vor avea posibilitatea de a sesiza cu entuziasm toate optiunile posibile si de a-si contura planuri solide pentru viitor.

In plus, Jupiter va sta in semnul lor pana in iulie 2014. Aceasta inseamna ca tot ceea ce tine de afirmarea personalitatii lor, de dezvoltare personala si de interactiunea semnificativa cu ceilalti va beneficia timp de un an de intreaga sustinere astrala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul norocului: iulie 2013 pentru zodia Leu

Pentru nativele din Leu, luna iulie 2013 este o perioada extrem de favorabila definitivarilor si eliberarii de ceea ce nu le mai este necesar la nivel emotional. In plus, creativitatea lor va fi acum la cote maxime, ca si capacitatea de a percepe cu acuratete mesajele subtile.

Prezenta Micului Benefic, Venus, in semnul lor le inzestreaza pe native cu multa carisma si deschidere relationala. Cei din jur le vor vedea in cea mai buna lumina posibila, iar oportunitatile de afirmare pe plan personal sau social vor fi numeroase.

Horoscopul norocului: iulie 2013 pentru zodia Fecioara

Foto@Sxc.hu

Pentru nativele din Fecioara, prima jumatate a lunii iulie 2013 este extrem de favorabila pentru desavarsirea unor proiecte profesionale si continuarea ascensiunii in cariera. Marte din casa lor 10 le va inzestra cu multa rezistenta la stres, combativitate si dorinta irezistibila de a se face remarcate la locul de munca [...]


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri