3 Iunie 2013 publicat în Horoscop 38 share-uri

Suntem in conexiune cu natura. Suntem in conexiune cu tot ceea ce ne inconjoara. Drept pentru care, probabil nu stiati, dar exista pentru fiecare dintre noi o pasare care ne poarta mesajul personal in vazduh. Ce pasare esti in Horoscopul pasarilor?

30 septembrie - 27 octombrie CIOCANITOARE

Ciocanitoarele sunt persoane foarte ambitioase, foarte muncitoare. Nimic nu le sta in cale atunci cand isi propun ceva maret. Sunt persoane carora nu le este teama sa se afiseze cu ideile lor si in acelasi timp sa le sustina in fata tuturor. Au un stil de viata cam exuberant si galagios si de aceea, uneori, cei din jur nu vad cat de inteligenti sunt acesti oameni. Totusi, ei vor fi mereu, sufletul unei petreceri.

28 Octombrie - 24 Noiembrie VANTUREL

Cei nascuti sub acest semn al horoscopului pasarilor au o inteligenta ascutita. Cand au parte de o provocare isi pot focusa atentia pentru a gasi cele mai bune solutii. Ei sunt increzatori in propriile abilitati, iar aceasta incredere ii poarta catre zone in care altii nici nu pot sa indrazneasca ca pot visa sa ajunga.

25 Noiembrie - 23 Decembrie CORB

Corbul are o personalitate impresionanta. O persoana nascuta sub acest semn nu va trece nicicand neobservata. Sunt persoane introspective si de o eleganta aparte. Iubesc provocarile si sa fie stimulati din punct de vedere intelectual. Detesta superficialitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

24 Decembrie - 20 Ianuarie - BATLAN

Oamenii nascuti sub zodia batlanului pot fi persoane puternice psihic si emotional. Sunt persoane care au taria necesara de a face cele mai bune alegeri in situatiile dificile. Sunt oameni pe care te poti baza si de la care ai mult de invatat, mai ales taria de caracter si intelepciunea.

Foto fr si main: By PopTika /Shutterstock

Iti mai recomandam si:

Horoscopul botanic si personalitatea ta: Ce copac esti?

Horoscop: Dictionarul colorat al zilei de nastere

Horoscopul poetic al dragostei: Ce versuri iti incanta viata amoroasa?

Horoscopul NATURIST: Remediul benefic pentru zodia ta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri