3 Iunie 2013 publicat în Horoscop 38 share-uri

Suntem in conexiune cu natura. Suntem in conexiune cu tot ceea ce ne inconjoara. Drept pentru care, probabil nu stiati, dar exista pentru fiecare dintre noi o pasare care ne poarta mesajul personal in vazduh. Ce pasare esti in Horoscopul pasarilor?

8 iulie - 4 august PRIVIGHETOARE

Le auzim cantecul minunat, ele au mereu ceva frumos de spus. Asa si oamenii nascuti sub zodiac privighetorii, mereu vor gasi un cuvant bun pe care sa il adreseze unei persoane care le place. Sunt in acelasi timp persoane care iubesc sa fie in conexiune cu partenerii lor. In interior ascund o personalitate ardenta care abia asteapta sa se manifeste in afara, intre oamenii care le sunt lor placuti.

5 august – 1 septembrie PESCARUS

Cei nascuti sub zodia pescarusului au realmente un caracter flamboyant si colorat. Sunt oameni pe care iti va face placere sa ii intalnesti mereu. Au o afinitate pentru peisajul marin, iubesc marea. Sunt ambitiosi si au indrazneala de a merge acolo, in locurile unde altora le-ar fi teama sa mearga.

2 septembrie – 29 septembrie LEBADA

Lebada are un cararcter complex. Chiar daca la suprafata pare o persoana calda si relaxata, in interior se straduieste din greu sa tina pasul cu lumea moderna. Daca este provocata, lebada poate sa arate un temperament violent, pasional. Dar sunt oameni pe care merita sa ii aveti aproape. Isi ghideaza existenta in baza unor principii ferme.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri