3 Iunie 2013 publicat în Horoscop 38 share-uri

Suntem in conexiune cu natura. Suntem in conexiune cu tot ceea ce ne inconjoara. Drept pentru care, probabil nu stiati, dar exista pentru fiecare dintre noi o pasare care ne poarta mesajul personal in vazduh. Ce pasare esti in Horoscopul pasarilor?

15 aprilie – 12 May – ALBATROS

Foto: By Anton Rodionov /Shutterstock

Cei nascuti sub acest semn au o personalitate melancolica, filosofeaza si isi pun intrebari, dar atunci cand vor sa atinga un tel particular, strabat un drum lung, cu multa indarjire, pentru a atinge acel tel. Ocasional, albatrosii se lasa prinsi in situatii care nu le sunt favorabile si din aceasta cauza trebuie sa invete sa le ocoleasca.

13 mai – 9 iunie PORUMBEL

Cei nascuti sub semnul porrumbelului iubesc natura si tot ceea ce e frumos, iubesc pacea si linistea sufleteasca. Sunt persoane rabdatoare, care stiu sa se adapteze fiecarei situatii. Lipsa lor de agresivitate ii face sa devina victime ale unor personaje cu intentii negative.

10 iunie - 7 iulie – VULTURE

Vulturele are o tinuta care impune respect si aceeasi solemnitate o au si cei nascuti sub acest semn zodiacal. De asemenea, aceste persoane pot avea abilitati vizionare dezvoltate. Aceste persoane nascute sub semnul vulturului au capacitatea de a se ridica deasupra ignorantei si de asemenea sunt inzestrate cu multe talente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri