24 Mai 2013 publicat în Horoscop 7744 share-uri

Ziua nasterii iti poate dezvalui franturi din suflet si din destin. Citeste acest horoscop fascinant, un horoscop cum poate nu ai mai citit de mult, bazat pe conceptiile vechiilor egipteni asupra sufletului.

Nascut in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 - Zodia sufletului tau este KA (Stralucirea vitala)

Inca din prima secunda a vietii sale, Heket, creatorul Ka-ului pentru fiecare persoana in parte, il insufla intr-un prunc, conferindu-i ceva ce il face sa fie “viu”… iata ce credeau vechii egipteni despre stralucirea vitala primita de om de la zeitati inca de la nastere. Ka este un minunat concept al vechilor egipteni, un element esential si vital ce reprezinta insusi elixirul vietii. Ka este “esenta vitala” a unei persoane, iar fara de el fiinta umana nu ar mai putea fi in viata. Ka delimiteaza taramul vietii de taramul mortii. In momentul in care Ka este luat de Ba, suflul vietii paraseste trupul si survine moartea fizica.

Cei guvernati de Ka si in a caror componenta sufleteasca predomina Ka sunt 100% oameni al vietii si ai simturilor. In sufletul lor zace soarele vietii, iar intreaga lor fiinta exprima un ceva aparte. Au vitalitate fizica si sufleteasca, sunt efervescenti si si-au autoeducat gandirea pozitiva. Este o placere sa ii ai in preajma intrucat sunt inteligenti si insufla o stare de bine si de elevare, iar conversatia cu ei este o adevarata placere. Totodata, sunt ludici, pasionali, dinamici si activi, adorand natura, libertatea si tot ce tine de mediul exterior. Marunt sau mare, traiesc fiecare moment al vietii lor la intensitate maxima. Ii energizeaza, binedispun si ii motiveaza pe cei din jurul lor. Fara ei, lumea ar fi o lume mai trista.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto Soul by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri