24 Mai 2013 publicat în Horoscop 7773 share-uri

Ziua nasterii iti poate dezvalui franturi din suflet si din destin. Citeste acest horoscop fascinant, un horoscop cum poate nu ai mai citit de mult, bazat pe conceptiile vechiilor egipteni asupra sufletului.

Nascut in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 - Zodia sufletului tau este BA (Suflet)

Conceptul antic de Ba al egiptenilor aduce teribil de mult cu notiunea contemporana a “personalitatii”. Ba este cel care face ca o persoana sa se distinga de toate celelalte si sa fie speciala, intr-un mod absolut unic. Adeseori, Ba este infatisat drept o pasare cu cap de om ce il lua cu sine pe Ka (sufletul) in viata de dupa moare, odata ce isi inalta zborul deasupra mormantului persoanei respective.

Cei guvernati de Ba si in a caror componenta sufleteasca predomina Ba sunt persoane emotionale, cu o viata interioara bogata. Prin sangele lor le curge parca insusi sufletul. Sunt aparent calme, linistite, insa pe interior ard la flacara molcoma. Au un traseu al vietii ascensional si urmaresc sa evolueze spiritual, sa-si depaseasca defectele si sa devina oameni mai buni. Ajungi cu greu la sufletul lor, insa cu greu mai poti iesi de acolo. Sunt persoane transparente, cu coloana vertabrala, profunde si capabile sa vada dincolo de suprafata si aparente. Au o personalitate puternica si lectii de viata puternice, care ii vor marca si vor constitui baza pentru intelepciunea lor interioara. Fara ei, lumea ar fi o lume mai putin inteleapta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Jeff Dahl - Wikipedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri