21 Mai 2013 publicat în Horoscop 2463 share-uri

Te-ai gandit vreodata ca fidelitatea tine nu numai de gene ori de educatia primita in viata, ci si de predispozitia astrala? Este adevarat ca totii barbatii sunt fideli cel putin la un moment dat in viata lor, insa nu tuturor semnelor din horoscop le vine atat de usor sa se si sa tina acelasi drum in iubire. Din fericire pentru noi, in cazul reprezentantilor anumitor zodii, loialitatea in dragoste face parte predominanta din mostenirea lor astrala.

Vorbim atat despre barbatii nascuti intr-una din zodiile descrise mai jos, cat si despre cei care au un marcaj astral important pe acea zodie (au ascendentul, Luna, Marte sau Venus in respectiva zodie). Afla in continuare in ce zodii sunt amplasate Soarele, Ascendentul, Luna, Marte si Venus in astrograma iubitului tau. Completeaza tabelul cu data nasterii lui, locul nasterii si ora nasterii. Din lista cu planete si zodii care va rezulta, te intereseaza zodiile trecute in dreptul intrarilor Soare (Sun), Luna (Moon), Venus (Venus), Marte (Mars) si Ascendent (Ascendant). In functie de zodiile gasite aici, vei descoperi mai jos daca iubitul tau are gena fidelitatii inscrisa la nivel astral.

Barbatul Taur in dragoste

Barbatul Taur (sau cel care are Ascendentul, Luna, Marte ori Venus in zodia Taur) are o fire extrem de loiala, stabila si agreabila. Aflat sub guvernarea planetei Venus, barbatul din Taur se remarca prin deschiderea catre iubire, frumusete si catre placerile senzuale ale vietii. Cu el, lumea devine un loc sigur si plin de confort, atat din punct de vedere material, cat si senzorial. Iubita barbatului din Taur va fi mereu rasfatata, ingrijita si coplesita cu cadouri frumoase, dar si utile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

In schimb, barbatul din Taur solicita aceeasi atentie plina de devotament din partea partenerei lui. Exista un proverb care spune ca pentru barbati, drumul catre iubire trece prin stomac, iar acest lucru este cu totul adevarat pentru barbatul din Taur. Astfel, daca partenera lui stie sa gateasca bine si sa-i respecte incapatanarea proverbiala, ea va castiga un loc sigur in inima lui.

Barbatul Scorpion in dragoste

Desi intens si misterios, barbatul din zodia Scorpion (sau cel care are Ascendentul, Luna, Marte ori Venus in Scorpion) este in acelasi timp un partener extrem de loial in dragoste. El traieste toate emotiile la intensitate maxima si se dedica cu toata forta pasiunii sale in relatia de iubire. De aceea, pretinde un devotament complet din partea partenerei sale si poate fi adesea suspicios si posesiv.

Femeii care are puterea de a rezista intensitatii sale emotionale (si sexuale), barbatul in Scorpion ii ofera fidelitate, intelegere si siguranta ca nu va uita niciodata un gest frumos. In plus, deterninarea lui si atractia catre bani si putere ii garanteaza partenerei sale ca va ajunge departe in viata alaturi de el.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri