14 Mai 2013 publicat în Horoscop 175 share-uri

Planeta Jupiter sau , cum este supranumita in astrologie, este responsabila cu expansiunea, norocul si prosperitatea in harta natala. Ea iti indica in ce sectoare de viata te vei bucura mereu de succes, avand parte de intreg sprijinul astral.

Verifica in urmatoarea lista care este pozitia in zodie a planetei Jupiter in astrograma ta natala. Identifica in lista anul nasterii tale si vezi cu ce zodie este asociat Jupiter in respectivul rand din tabel. Nu uita sa te asiguri ca data completa a nasterii tale (inclusiv luna si ziua nasterii) este cuprinsa in respectiva intrare din tabel. Daca nu, te vei uita la randul imediat de deasupra sau de dedesubtul celui ales initial, in functie de data exacta a nasterii tale si vei alege zodia mentionata in acest nou rand.

Astfel, daca esti nascuta, spre exemplu, la data de 15 februarie 1978, iti vei cauta anul in tabel si vei descoperi ca pe 11 Aprilie 1978 Jupiter intra in Rac (Cancer). Tu fiind insa nascuta in acelasi an, dar inaintea datei de 11 aprilie, te vei uita la intrarea anterioara din lista, si anume la 30 Decembrie 1977, cand planeta Jupiter a intrat in Gemeni (Gemini). Prin urmare, la momentul nasterii tale, conform acestui exemplu, Jupiter se afla in Gemeni, unde a stat pana la data de 11 aprilie 1978.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Descopera in continuare in ce domeniu de viata norocul si bunastarea vor fi mereu de partea ta, avand sansa sa cresti si sa te extinzi in modul cel mai bun cu putinta pentru tine.

Foto@Dreamstimeweb.com

Jupiter in Berbec

Atunci cand planeta Jupiter se afla in Berbec in astrograma ta natala, ea iti arata ca succesul tau in viata se leaga de afirmarea increzatoare a propriei personalitati. Pentru tine, deschiderea catre numeroasele oportunitati ale momentului si cultivarea spiritului de initiativa sunt de o mare importanta. Acumuland pe parcurs si puterea de a stabiliza numeroasele proiecte din viata ta, ai toate sansele sa realizezi lucruri cu adevarat extraordinare.

Jupiter in Taur

Daca Jupiter se afla in zodia Taur in harta ta natala, el iti indica succesul in tot ceea ce tine de chestiuni banesti si acumularea de posesiuni materiale. Esti o fire perseverenta, dotata cu mult simt practic. In plus, esti pregatita sa muncesti pentru a te putea bucura de toate placerile materiale pe care banii ti le pot oferi. Poti avea succes in tot ceea ce tine de folosirea in scop lucrativ ori artistic a calitatilor native - fie ca este vorba de calitatile tale personale sau de sprijinirea celorlalti pe drumul lor in viata.

Jupiter in Gemeni

Foto@Shutterstock.com

Atunci cand Jupiter se afla in zodia de aer a Gemenilor in harta ta natala, vei avea succes in tot ceea ce tine de comunicare si de schimbul benefic de idei. Adori sa afli in permanenta lucruri noi si sa interactionezi cu ceilalti oameni. In plus, ai un talent de neegalat in a converti chiar si cele mai abstracte concepte si idei in informatii atragatoare si/sau folositoare pentru cei din jurul tau. Stii cum sa creezi legaturi frumoase intre oamenii diversi pe care ii intalnesti, iar cercul tau de prieteni si cunostinte iti va fi de un real ajutor de-a lungul intregii vieti.

Jupiter in Rac

Daca Jupiter se afla in zodia Rac in astrograma ta natala, el iti indica succesul in tot ceea ce tine de sfera familiei si a relatiilor tale de suflet. Ai un puternic instinct de a-i proteja pe cei apropiati tie, fie ca este vorba de familie, de prieteni sau de oamenii cu care simti ca rezonezi la nivel emotional. In plus, ai capacitatea de a-i hrani emotional si de a-i sustine chiar si in cele mai dificile perioade pentru ei.

Bunastarea ta personala se leaga, prin urmare, de exprimarea plenara a instinctelor si a emotiilor. Insa prin aceasta poti avea succes nu numai in sfera familiei, ci si in domeniul comercial ori al protectiei sociale, in arta sau chiar in gastronomie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri