7 Mai 2013 publicat în Horoscop 1 share-uri

Luna in harta natala ne vorbeste despre nevoile sufletesti profunde, despre cum ne putem bucura de intimitate si de confort emotional si despre cum ne dezvaluim fata de cei apropiati noua. Pozitia Lunii in astrograma ne indica, de asemenea, care sunt reactiile noastre instinctuale in fata evenimentelor vietii – spre exemplu, cum ne comportam in situatii de criza sau de stres. In plus, horoscopul nostru Lunar natal este un bun indicator pentru compatibilitatea astrologica din relatia de dragoste.

Afla in continuare in ce zodie se afla Luna in astrograma ta natala si cum iti influenteaza ea emotiile si instinctele. Vei descoperi astfel care sunt nevoile tale emotionale profunde, cum te deschizi fata de cei dragi tie si cum raspunzi in mod spontan la provocarile vietii. In plus, citind despre semnificatiile in zodie ale Lunii, atat pentru tine cat si pentru iubitul tau, vei descoperi cat de bine va acordati fiecare la nevoile emotionale ale celuilalt si cum puteti atinge un nivel optim de intimitate in cuplu.

Foto@Shutterstock.com

Luna in Berbec

Atunci cand Luna se afla in zodia Berbec in astrograma ta natala, ea indica un temperament puternic, increzator, centrat pe nevoia de actiune si de noutate. In fata situatiilor vietii, raspunsul tau este direct, sincer si cel mai adesea impulsiv. In schimb, energia, optimismul si entuziasmul de care dai dovada mai ales cand te afli in situatii provocatoare sunt o adevarata sursa de inspiratie pentru cei de langa tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Luna in Taur

Daca Luna se afla in Taur in harta ta natala, atunci te remarci prin rabdare si tenacitate, prin linistea si farmecul pe care le emani, precum si prin dedicarea catre placerile simturilor. Le inspiri un sentiment profund de siguranta celor din jurul tau. In schimb, ai nevoie la randul tau sa te simti foarte stabila in viata – atat din punct de vedere material, cat si emotional. Persoanele care au rabdare sa treaca peste ocazionalele tale momente de incapatanare vor descoperi o fire extrem de loiala, plina de tandrete si bunatate.

Luna in Gemeni

Foto@Sxc.hu

Atunci cand Luna ta natala se afla in zodia Gemenilor, ea indica o fire comunicativa, adaptabila si ancorata preponderent in mental. Esti pasionata de jocurile de cuvinte, de glume si de orice forma de stimulare intelectuala. Ai nevoie de foarte multa mobilitate in relatii, mai ales la nivel mental. De aceea, vei fi atrasa adesea de persoane cu viziuni diferite de ale tale, cu care sa poti sustine o conversatie interesanta sau o provocatoare dezbatere de idei.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Luna in Rac

Daca Luna se afla in Rac in astrograma ta, ea indica o fire sensibila, protectoare, atasata de valorile familiei si ale traditiei. Lumea emotiilor ocupa un loc foarte important in viata ta. De aceea, ai nevoie de relatii in care sa te simti pe deplin in siguranta pentru a-ti putea manifesta natura sensibila si imaginativa. In schimb, le oferi celor de langa tine o imensa sustinere emotionala, empatie si pretuire.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri