3 Mai 2013 publicat în Horoscop 141 share-uri

Horoscopul sacru al Invierii are la baza simboluri crestine pascale, facand totodata asocieri si trimiteri la rastignirea si invierea lui Iisus. Ziua in care te-ai nascut capata valente si semnificatii noi, sacre si dezvaluie detalii cheie ale destinului si vietii tale:

Horoscopul sacru al Invierii sau Horoscopul Luminii, cum i se mai spune, are la baza simboluri crestine pascale, facand totodata asocieri si trimiteri la rastignirea si invierea lui Iisus. Ziua in care te-ai nascut capata valente si semnificatii noi, sacre si dezvaluie detalii cheie ale destinului si vietii tale:

HOROSCOPUL LUMINII

Cei nascuti Luni – Drumul

Destinul tau este pus sub semnul Drumului. Esti o persoana capabila, independenta, ambitioasa, talentata, dispusa sa faci compromisuri pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Drumurile tale se bifurca de mai multe ori in viata si vei fi nevoita sa faci unele sacrificii si faci alegeri care pentru moment iti par dureroase, cum ar fi de exemplu sa renunti la o relatie cu o persoana iubita pentru a-ti urma chemarea profesionala pe alte meleaguri. Destinul tau nu este insa sa fii singura si te invata despre puterea de a gasi calea de mijloc si armonia intre lucrurile pe care ti le doresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cei nascuti Marti – Crucea

Simbolul crestin asociat cu cei nascuti Marti este crucea, cel mai puternic si vechi simbol al crestinatatii, dar regasit si in alte culturii ale lumii. Crucea este un simbol fascinant ce sugereaza viata fara de moarte si echilibrul perfect dintre spirit si materie, dintre cer si pamant. Esti o persoana puternica si sensibila in acelasi timp, independenta, insa formand un tot unitar si cooperant cu cei pe care ii iubesti. Chiar daca uneori simti nevoia de a te intoarce catre radacinile tale, simti ca impreuna, formati una si aceeasi persoana. Destinul tau sta sub semnul iubirii. Dragostea este pentru tine singurul dar prin care te poti darui 100% si in care iti gasesti implinirea.

Cei nascuti Miercuri – Coroana de spini

In crestinism, coroana, simbol suprem si maret al demnitatii regesti, capata noi valente, ea vorbind despre acceptare, adevar si umilinta in sensul pozitiv al cuvantului. Cei nascuti in ziua de miercuri sunt asociati cu acest simbol. Esti o persoana enigmatica si misterioasa, inzestrata cu un farmec aparte si adesea si cu harul cuvantului. Desi ai o fire calma si tacuta si nu iti place sa iesi in evidenta, felul tau retras de a fi fascineaza si intriga adesea. Destinul tau este pus in legatura mai mult cu evolutia ta spirituala si cu felul in care ajungi sa-ti depasesti anumite limite si frici. Destinul tau poate fi zbuciumat si chiar periculos daca nu constientizezi din timp nevoia ta de regasire spirituala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri