Cariera, familie, sanatate sau relatii? Afla mai jos in ce domenii de viata te vei bucura din plin de sustinerea astrala in luna MAI 2013!

Horoscopul norocului: mai 2013 pentru zodia Varsator

Luna mai 2013 este extrem de favorabila nativelor din Varsator din punct de vedere al carierei, mai ales daca drumul profesional ales le oglindeste nevoile si personalitatea. In plus, vor avea succes in tot ceea ce tine de comunicare, mai ales la nivel profesional. Schimburile de idei si gasirea de noi colaboratori vor merge ca pe roate, asigurandu-le un bun sprijin uman si logistic pentru urmatoarea perioada.

Comunicarea le va fi de mare folos nativelor si in relatia de cuplu. Ele au sansa acum de a-si identifica adevaratele nevoi in iubire si de a le comunica partenerului intr-un mod sincer, dar si convingator.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul norocului: mai 2013 pentru zodia Pesti

Luna mai 2013 este o perioada extrem de favorabila din punct de vedere al relatiei de dragoste pentru nativele din Pesti. Ele se vor bucura de multa intelegere din partea partenerului si de stabilitate in iubire. Iar daca sunt singure, au sansa acum de a intalni persoana cu care si-ar putea intemeia viitorul camin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

In plus, luna mai 2013 le aduce nativelor foarte mult simt practic si capacitatea de a lupta in mod realist pentru indeplinirea visurilor lor. Asa ca daca esti nascuta sub acest semn de obicei mai ancorat in lumea spirituala, profita de aceasta conjunctura pentru a-ti trasa planurile de viitor si a le duce la indeplinire in modul cel mai eficient cu putinta.

Andreea Peticaru

Foto homepage si interior@Shutterstock.com

Iti recomandam sa citesti si:

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Horoscopul norocului pentru primavara 2013

Horoscop KARMIC: Neptun retrograd iti vorbeste despre capacitatile tale spirituale ascunse!

Psiho-astrologie masculina: Venus, planeta care ne dezvaluie ce isi doresc barbatii de la femei!

Horoscopul dragostei si sexualitatii: descopera-ti sex appeal-ul dupa casa 8 din astrologie!

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ghidul astrologic al zilei de nastere: Te-ai nascut, 7 planete au predispus...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri