Cariera, familie, sanatate sau relatii? Afla mai jos in ce domenii de viata te vei bucura din plin de sustinerea astrala in luna MAI 2013!

Horoscopul norocului: mai 2013 pentru zodia Rac

Pentru nativele din Rac, cel mai important aspect al lunii este gasirea unor principii de organizare in viata personala si in munca. Daca pana acum ti-ai dedicat energia in principal luptei pentru reusita profesionala, ai toate sansele sa obtii recunoasterea superiorilor tai si chiar o promovare in cariera in luna mai 2013. Pe de alta parte, acum este momentul sa-ti echilibrezi consumul de energie, dedicandu-ti timpul in egala masura carierei si relatiei de dragoste ori vietii de familie.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul norocului: mai 2013 pentru zodia Leu

Luna mai 2013 iti aduce intreaga sustinere astrala in domeniul iubirii, avand posibilitatea acum de a te bucura plenar de relatia de dragoste in care esti implicata. Iar daca esti singura, in luna mai ai sansa de a descoperi acea persoana speciala, alaturi de care te vei simti profund implinita si increzatoare in miracolul vietii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In plus, succesul este de partea ta si in domeniul socio-profesional, unde toate eforturile tale din ultima perioada vor fi in sfarsit rasplatite. Iar tu esti indemnata sa te bucuri de rezultate si, daca este cazul, sa-ti oferi ragazul de odihna pe care l-ai amanat pana acum.

Horoscopul norocului: mai 2013 pentru zodia Fecioara

Luna mai 2013 iti aduce vointa si determinarea de a pune la punct lucrurile in domeniul socio-profesional si de a te achita cu succces de toate responsabilitatile pe care le ai aici.

In iubire lucrurile incep sa se limpezeasca si ai posibilitatea acum de a realiza exact ce iti doresti in relatie. De aici si pana la a te bucura in dragoste de tot ceea ce ai nevoie nu mai este decat un pas, si anume comunicarea deschisa si iubitoare cu partenerul tau de viata.

Foto@Depositphotos.com

Horoscopul norocului: mai 2013 pentru Balanta

In luna mai 2013, astrele le indeamna pe nativele din Balanta sa-si afirme si sa isi apere punctul de vedere in fata tuturor, fie ca este vorba despre prieteni, colegi de munca sau membri ai familiei. Odata ce vor face aceasta, Balantele vor realiza, rasufland usurate, ca ceilalti sunt perfect capabili sa le respecte granitele personale atata timp cat devin constienti de ele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri