Cariera, familie, sanatate sau relatii? Afla mai jos in ce domenii de viata te vei bucura din plin de sustinerea astrala in luna MAI 2013!

Horoscopul norocului: mai 2013 pentru zodia Berbec

Pentru nativele din Berbec, comunicarea va fi la ordinea zilei in luna lui Florar. Prin ea isi vor putea exprima cele mai profunde dorinte si se vor putea deschide fata de cei dragi, primind tot sprijinul de care au nevoie.

Daca esti nascuta sub acest semn infocat, atunci prezenta lui Uranus in semnul tau te inzestreaza cu puterea de a-ti (re)defini valorile si de a lupta pentru afirmarea punctului tau de vedere. Acest aspect iti va fi in special favorabil in domeniul carierei, dar si in viata de familie, unde claritatea si hotararea te vor ajuta sa atragi cele mai bune lucruri in viata ta.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul norocului: mai 2013 pentru zodia Taur

Trioul de forta Soare-Marte-Venus din semnul tau iti aduce in luna mai 2013 carisma pe plan social si sustinerea prietenilor tai apropiati. In plus, pentru tine in iubire este vremea marilor revelatii, avand posibilitatea sa descoperi exact ce iti doresti acum de la celalalt. Iar odata cu aceste descoperiri va veni si puterea de a obtine in viata ta toata dragostea si stabilitatea emotionala de care ai nevoie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul norocului: mai 2013 pentru zodia Gemeni

Luna mai 2013 se anunta plina de schimbari benefice pentru nativele din Gemeni. S-ar putea ca la inceputul lunii sa ti se para mai provocatoare adaptarea la fluxul schimbarilor, insa aminteste-ti ca acestea sunt cat se poate de bune pentru tine pe termen mediu si lung.

In iubire, astrele te incurajeaza sa fii perseverenta si sa-ti arati sustinerea fata de iubitul tau asa cum stii tu cel mai bine, si anume prin comunicarea sincera si deschisa. Iar daca esti singura, acum este momentul ideal pentru a te concentra doar asupra ta si asupra nevoilor tale in dragoste. Odata cu intrarea Soarelui in semnul tau la sfarsitul lunii mai 2013, vei avea toate sansele sa atragi in viata ta persoana care iti poate implini cele mai profunde dorinte in iubire.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri