25 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 141 share-uri

Marte este planeta care, in harta natala, ne indica nivelul general de energie fizica, gradul nostru de asertivitate, precum si felul in care procedam pentru a ne indeplini dorintele si telurile in viata. Pe planul compatbilitatii in dragoste, planeta Marte indica in astrograma unei femei tipul de masculinitate care corespunde idealului sau erotic si fata de care va simti cea mai puternica atractie.

Identifica zodia in care se afla Marte in momentul nasterii tale, pentru a descoperi ce te fascineaza si intriga cel mai mult la un barbat. Vezi ce trasaturi speciale au puterea de a-ti energiza instinctele erotice si de a da o forma concreta idealului tau masculin ascuns.

Marte in Berbec si idealul masculin ascuns

Atunci cand planeta Marte este pozitionata in Berbec in harta natala, ea indica atractia catre tipul de barbat puternic, care arata bine, este pasionat de sport si se manifesta in mod direct si increzator.

Foto@Shutterstock.com

Printre lucrurile pe care le apreciezi cel mai mult la celalalt se afla siguranta de sine, sinceritatea fara ocolisuri si independenta afectiva. De aceea, vei prefera intotdeauna un barbat care este extrem de direct, inclusiv la nivel erotic, in fata unuia care este linistit, calculat in miscari sau extrem de sensibil.

Marte in Taur si idealul masculin ascuns

Atunci cand Marte se afla in zodia Taur in astrograma, el indica atractia catre un tip masculin care inspira stabilitate, soliditate si perseverenta. Vei fi atrasa de capacitatea celuilalt de a te cuceri pas cu pas, in mod rabdator si metodic. De asemenea, iti va placea determinarea in munca, dar si senzualitatea profunda pe care celalalt ti le inspira. Si aceasta deoarece simti la nivel intuitiv ca o astfel de persoana te va conduce incet, dar sigur, exact acolo unde iti doresti.

Marte in Gemeni si idealul masculin ascuns

Foto@Shutterstock.com

Daca planeta Marte este pozitionata in Gemeni in harta ta natala, ea face referire in chip esential la o atractie de tip intelectual. Pentru tine, stimularea mentala si cea erotica merg mana in mana. De aceea, in primul rand vei fi atrasa de un barbat inteligent, amuzant si care stie cum sa te farmece prin cuvinte. De asemenea, iubitul tau ideal trebuie sa aiba multiple preocupari si sa-ti ofere diversitatea de care ai nevoie in dragoste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri