16 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 11 share-uri

Umbra poate fi un instrument de autocunoastere formidabil, menit sa-ti scoata la suprafata partea de lumina. Descopera care este umbra zodiei tale in horoscopul babilonian si care este latura enigmatica si intunecata a sufletului tau:

La fel cum lumea este construita din lumini si umbre, fiecare zodie are partea sa de lumina, partea sa de umbra. Este o credinta straveche a babilonienilor, cei care asociau persoanei nascute intr-o anumita zi a saptamanii un zeu guvernant…

Umbra poate fi un instrument de autocunoastere formidabil, menit sa-ti scoata la suprafata partea de lumina. Poti acoperi partea ta de umbra cu lumina, iti poti transforma defectele in lucruri pozitive. Este important in primul rand sa constientizezi existenta amandurora si sa realizezi ca “in umbra ta se afla comoara ta” (Jung).

Descopera care este umbra zodiei tale in horoscopul babilonian si care este latura enigmatica si intunecata a sufletului tau:

Cel nascut Luni (zodia Sin) – Umbra Patimilor

Sin aduce cu el Umbra patimilor. Este o umbra cu o incarcatura puternica, dificil de gestionat si care poate provoca in momente de criza confuzie si bulversare. Ai un suflet care se lasa condus de pasiune, dorinte, entuziasm, dar si naravuri. Pasiunea ta este atat de puternica incat te poate coplesi cateodata. Iubirile tale sunt excesive, nestapanite si iti pot aduce suferinta.

Te poti atasa exagerat de mult de obiecte, confort material, diverse dependente care pe moment iti procura iluzia fericirii. Moderatia este totul, echilibrul este calea de a face lumina sa bata pe strada ta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Cel nascut Marti (zodia Nergal) - Umbra Orgoliului

Nergal aduce cu el Umbra Orgoliului. Este o umbra covarsitoare si inselatoare deopotriva, care lasa impresia ca poate fi usor de controlat si de risipit. In realitate, este o umbra care iti poate cauza intarzieri si amanari in drumul pe care ti l-ai ales in viata. Este vital sa o constientizezi din timp si sa nu lasi orgoliul sa se transforme in egoism, iar egoismul in ranirea sufletelor celorlalti. Ai potential, un suflet frumos si valori bine definite in viata. Este pacat sa lasi suprasuficienta sau trufia sa iti intunece relatiile cu ceilalti si, de fapt, cu propria fericire. Mandria si trufia exagerata iti pot schimba destinul la 180 de grade si te pot cobori cu usurinta de pe piedestalul care iti este menit. Provocarea ta este aceea de a lasa deoparte orgoliul, trecand pe un plan secund propriile interese in favoarea iubirii pentru ceilalti.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri