17 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 4 share-uri

Planeta Neptun, atunci cand se afla in miscare inversa sau retrograda in harta natala, ne vorbeste despre perceptiile spirituale inalte, despre sensibilitate, imaginatie, creativitate si compasiune.

Important pentru tine acum este sa renunti la jocurile de putere si sa-ti folosesti cunoasterea spirituala in folosul celor din jurul tau. Cu atat mai mult cu cat ai capacitatea de a ajunge foarte sus din punct de vedere social si de a face mult bine din aceasta pozitie.

Karma indicata de Neptun in Varsator retrograd

Cu Neptun retrograd in Varsator, lectia ta se refera la adoptarea rabdarii ca principala strategie de viata. Esti inzestrata cu reale capacitati vizionare si de intelegere a planurilor subtile, pe care vei fi tentata sa le folosesti in mod practic spre a impulsiona schimbarile din sfera sociala, tehnologica ori artistica.

Acest tip de abordare directa si impetuoasa a vietii poate ajuta la implementarea mai rapida a marilor idei, dar in acelasi timp poate interveni in desfasurarea naturala a lucrurilor. De aceea, important pentru tine acum este sa-ti alegi cu mare atentie momentul cel mai potrivit spre a-ti impune in lume idealurile de progres si de libertate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto@Depositphotos.com

Karma indicata de Neptun in Pesti retrograd

Cu Neptun retrograd in Pesti in harta natala, lectia ta de viata se refera la atingerea unei inalte constiinte morale in tot ceea ce tine de latura spirituala a vietii si de diseminarea ei in lume. Ai puterea de a intelege pe deplin si exact informatia subtila, dar si de a-i ajuta pe ceilalti sa o inteleaga si aplice la randul lor.

Foto@Dreamstime.com

Karma ta se leaga de folosirea extraordinarelor tale capacitati subtile in mod constructiv si dezinteresat, pentru a le deveni celor din jur un veritabil ghid in gasirea cararii lor spirituale.

Andreea Peticaru

Foto front@Dreamstime.com

Foto main@Shutterstock.com

Iti recomandam sa citesti si:

Psiho-astrologie: Secretele celor 4 Elemente din astrograma ta natala

Numerologie: Descopera secretele karmice ale Numelui tau de Familie!

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Horoscopul norocului pentru primavara 2013

Horoscop Karmic: 'Pazitorul karmei' si influenta lui in fiecare zodie

Psiho-astrologie masculina: Venus, planeta care ne dezvaluie ce isi doresc barbatii de la femei!

Horoscopul dragostei si sexualitatii: descopera-ti sex appeal-ul dupa casa 8 din astrologie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri