17 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 4 share-uri

Planeta Neptun, atunci cand se afla in miscare inversa sau retrograda in harta natala, ne vorbeste despre perceptiile spirituale inalte, despre sensibilitate, imaginatie, creativitate si compasiune.
Neptun retrograd in astrograma poate indica de asemenea tendinte catre escapism sau catre eliminarea granitelor dintre fantezie si realitate. Lectia de viata cu Neptun retrograd in harta natala se refera la aplicarea diferentierii juste intre prezent si trecut, intre realitate si fantezie sau intre intuitie divina si ego.

Persoanele care au o astfel de pozitie a lui Neptun in astrograma sunt suflete evoluate, care au acumulat multiple capacitati spirituale in vietile precedente. Insa nu le-au folosit intotdeauna in modul cel mai bun cu putinta, iar in prezent li se ofera sansa de a-si rezolva aceasta karma.

Pentru a afla daca la momentul nasterii tale Neptun se afla in pozitie retrograda, calculeaza-ti harta natala gratuit si fii atenta daca apare scrisa litera <R> (simbolul pentru miscarea retrograda) in dreptul pozitiei in zodie a planetei Neptun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto@Shutterstock.com

Karma indicata de Neptun in Balanta retrograd

Pentru tine, lectia de viata legata de Neptun retrograd in Balanta se refera la gasirea echilibrului in activitatile tale cotidiene si in relatiile cu ceilalti. Esti atrasa de lumea artelor, mai ales de semnificatiile spirituale ale muzicii, pe care incerci sa le transmiti si celor din jurul tau.

Foto@Depositphotos.com

De asemenea, ai idei inalte despre dreptate si egalitate, idei care pot veni uneori in contradictie cu evenimentele cotidiene pe care le traiesti. Important pentru tine este sa-ti urmezi chemarea inimii in orice situatie, oricat de nefavorabila ar parea la inceput, si sa lupti in continuare pentru afirmarea idealurilor tale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri