Teoria celor 4 elemente din structura omului dateaza din cele mai vechi timpuri, insa ea poate oferi si astazi raspunsuri extrem de satisfacatoare la multe dintre intrebarile sau problemele noastre cotidiene.

Teoria celor 4 elemente din harta natala astrologica poate fi foarte usor pusa in relatie cu elementele specifice din invatatura traditionala chineza (cu aplicabilitate practica in Feng shui), dar si cu celebra teorie hipocratica a celor 4 temperamente.

Ea a fost insa pe deplin pusa in valoare ca ramura de baza a studiului astrologic, mai ales odata cu cercetarile psihologului si astrologului american Stephen Arroyo. In viziunea sa, numeroasele aplicatii practice ale psiho-astrologiei moderne trebuie sa ia in considerare cele 4 elemente ca notiune fundamentala in intelegerea psihologiei umane.

Arroyo dedica un intreg volum (Astrologia, psihologia si cele patru elemente) intelegerii tiparelor energetice complexe care ne guverneaza nevoile si asteptarile profunde, personalitatea si felul de a interactiona cu ceilalti. Astfel, proportia celor 4 elemente din astrograma noastra constituie un indiciu extrem de important pentru aflarea gradului de compatibilitate astrologica cu ceilalti.

Pentru a afla ce tip de energie se manifesta preponderent in astrograma ta personala, realizeaza-ti harta elementelor natale gratis si descopera in continuare semnificatia elementului dominant din astrograma.

Elementul Foc dominant in harta natala

Atunci cand Focul predomina in astrograma natala, el indica o personalitate dinamica, intreprinzatoare, increzatoare in sine si puternic motivata de inspiratii si de aspiratii. Pentru tine, este extrem de important sa te implici cu pasiune in tot ceea ce faci si sa rezonezi la aceeasi nivel de entuziasm cu cei din jurul tau.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri