Daca ai aflat deja ce iti rezerva astrele pentru luna aprilie (vezi articolul: Horoscopul norocului in Aprilie 2013: Ce-ti rezerva astrele in luna lui Prier), descopera mai jos ce iti dezvaluie stiinta numerelor despre luna care tocmai a inceput!

Este posibil sa experimentezi acum stari de anxietate, de criticism sau de neincredere in fortele tale. Acestea vor fi insa trecatoare, iar prin depasirea lor constienta vei avea posibilitatea de a experimenta o stare de profunda impacare cu tine insati si de implinire pe mai multe planuri.

Horoscop numerologic pentru numarul anului personal 6

Pentru tine, luna aprilie se leaga atat de re-cucerirea independentei pesonale, cat si de respectarea libertatii de gandire a celorlalti. In plus, acum este momentul ideal pentru a-ti pune in aplicare planurile legate de viitor si de asigurarea stabilitatii financiare pe termen lung.

Tot ceea ce tine de realizarea unei schimbari in viata ta, sau de adaptarea la o schimbare din viata cuiva apropiat, va fi incununat de succes in aprilie 2013. Important este sa fii tu insati in tot ceea ce faci si sa le oferi celor dragi atat sustinerea, cat si spatiul personal de care au nevoie.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop numerologic pentru numarul anului personal 7

Luna aprilie te indeamna sa te bazezi mai mult ca niciodata pe puterea imensa data de rabdare, acceptare si ascultarea intuitiei personale. Acum este momentul ideal pentru a aprecia in profunzime pasii pe care i-ai facut pana aici si pentru a te elibera de ranile emotionale din trecut.

Este posibil sa experimentezi mai multe emotii contradictorii, din fata carora sa doresti sa te ascunzi. Insa in momentul in care iti vei permite pur si simplu sa le simti, vei descoperi in ele semintele unui viitor mult mai luminos si stabil decat cel pe care l-ai putea experimenta fugind sau actionand dupa impulsul haotic al momentului.

Foto@Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri