Daca ai aflat deja ce iti rezerva astrele pentru luna aprilie (vezi articolul: Horoscopul norocului in Aprilie 2013: Ce-ti rezerva astrele in luna lui Prier), descopera mai jos ce iti dezvaluie stiinta numerelor despre luna care tocmai a inceput!

Horoscop numerologic pentru numarul anului personal 3

Luna aprilie iti aduce posibilitatea de a-ti asterne pe hartie gandurile, de a le analiza cu meticulozitate si de a planifica cele mai bune miscari pe termen lung. Este o etapa foarte importanta de sondare, de raportare la trecut si de renuntare la ceea ce nu mai este necesar, astfel incat in luna mai sa-ti poti pune in aplicare planurile solide pentru viitor.

Ai toate sansele acum de a descoperi o noua directie in viata ta, mai ales daca reusesti sa treci peste anxietatea provocata de necunoscut. Pana la urma, momentele care par cele mai lipsite de lumina sunt exact cele de dinaintea rasaritului.

Horoscop numerologic pentru numarul anului personal 4

Ai ocazia acum de a te elibera de o anumita situatie care ti-a ingreunat viata in ultimul timp, iar sentimentul de libertate care te asteapta la capat va fi cu adevarat extraordinar. Pentru aceasta insa, este important sa actionezi cu perseverenta si incredere in fortele tale, oricare ar fi reactia celor din jurul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In plus, este indicat acum sa alternezi perioadele de efort concentrat la munca cu cele de relaxare profunda, pentru a intra in luna urmatoare intr-o stare de perfecta sanatate si implinire.

Horoscop numerologic pentru numarul anului personal 5

Pentru tine, luna aprilie este sinonima cu un mare pas inainte din punct de vedere mental-emotional. Vei avea posibilitatea acum de a-ti incheia in sfarsit socotelile cu trecutul si de a inainta cu succes pe drumul tau. Odata ce vei gasi in tine puterea de a spune definitiv stop gandurilor si emotiilor negative din ultimul timp, vei descoperi ca viitorul iti ofera mult mai multe oportunitati decat ai fi crezut inainte.

Foto@Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri