Daca ai aflat deja ce iti rezerva astrele pentru luna aprilie (vezi articolul: Horoscopul norocului in Aprilie 2013: Ce-ti rezerva astrele in luna lui Prier), descopera mai jos ce iti dezvaluie stiinta numerelor despre luna care tocmai a inceput!
Pentru a vedea care sunt pentru tine previziunile indicate de stiinta numerelor, trebuie mai intai sa realizezi un calcul numerologic simplu, spre a afla care este numarul anului tau personal. Pentru aceasta trebuie sa aduni numarul zilei tale de nastere cu numarului lunii in care te-ai nascut si cu cifra 6 – reprezentand numarul anului 2013.

Daca rezultatul este un numar format din doua cifre, vei aduna aceste doua cifre inca o data sau de doua ori, pana vei obtine o singura cifra. Aceasta reprezinta numarul anului tau personal si cea la care te vei raporta pentru a afla previziunile lunii aprilie 2013.

Horoscop numerologic pentru numarul anului personal 1

Schimbarea este la ordinea zilei pentru tine acum, ea fiind de fapt o trasatura definitorie pentru cum vor experimenta intregul an 2013 cei cu numarul anului personal 1. Este foarte important sa o imbratisezi cu totul, insa urmarindu-ti pas cu pas gandurile si emotiile, astfel incat tot ceea ce va intra in viata ta sa fie integrat in cea mai buna maniera posibila. Vei avea astfel oportunitatea de a prelua din nou controlul asupra vietii tale, de a te afirma pe deplin in fata celorlalti si de a-ti construi un viitor mai luminos pe aceste noi coordonate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop numerologic pentru numarul anului personal 2

Pentru tine, lectia acestei perioade se refera la practicarea tolerantei si a compasiunii, in primul rand in familie, dar si fata de alte persoane cu care interactionezi zi de zi. Circumstantele te vor indemna acum sa te concentrezi mai mult asupra nevoilor si viziunilor celorlalti decat asupra ta.

Este foarte posibil sa fii pusa in pozitia de mediator sau sa fii nevoita sa readuci echilibrul in relatia dintre diverse persoane. Aceasta nu inseamna insa ca trebuie sa uiti de tine si de nevoile tale. Ci doar sa accepti faptul ca pentru a gasi adevarata implinire in viata, trebuie sa mentii o stare de bine atat in viata ta, cat si in viata celor apropiati tie.

Foto@Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri