26 Martie 2013 publicat în Horoscop 756 share-uri

Numerologia sau stiinta numerelor este o disciplina pe cat de veche, pe atat de captivanta. Poate ai auzit deja despre interesantele semnificatii numerologice ale datei de nastere sau ale numelui tau luat intreg. Stiai insa ca si numele tau de familie cuprinde intelesuri mistice?

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 9

Pentru cei din familia al carei nume are semnificatia numerologica 9, lectia de viata comuna se refera la exprimarea libera si constructiva a sentimentelor, dar si la ajutorul acordat celorlalti. Membrii acestei familii sunt inzestrati cu o imensa compasiune si putere de daruire, calitati pe care le pot folosi atat pentru cei dragi, cat si pentru cei din afara familiei.

Ei au de invatat lectia adaptabilitatii la emotiile celorlalti si la circumstantele exterioare familiei de provenienta. Au puterea de a-si comunica persuasiv gandurile si trairile, insa va trebui de multe ori sa astepte momentul potrivit pentru a o face. In plus, pentru a le fi cu adevarat de ajutor celorlalti, trebuie in primul rand sa se ajute pe ei insisi, invatand sa se adapteze din mers la noile situatii si atitudini. Iar in clipa in care cei din jur se vor arata pe deplin increzatori in ajutorul oferit de ei, membrii acestei familii vor stii ca se afla pe drumul cel bun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Andreea Peticaru

Foto fr si main: By Dzhulbee /Shutterstock

Iti recomandam sa citesti si:

Oracolul numerologic: Ce destin avem in functie de ziua nasterii

Numerologie: Numarul Soarelui si Destinul tau in anul solar 2013

Horoscop numerologic pentru 2013: previziuni numerologice in functie de Cifra Atitudinii

Horoscop numerologic pentru anul 2013!

Alfabet simbolic: Numerologie si Tarot, intelesul ascuns al numerelor din jocul de carti

Iti recomandam de asemenea:

Raport numerologic personalizat


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri