5 Martie 2013 publicat în Horoscop 125 share-uri

Nodul Nord si Nodul Sud sunt doua puncte virtuale din astrograma ta natala, care iti ofera insa informatii cat se poate de reale si practice despre karma si lectia ta actuala de viata.

Implinirea va veni insa pentru tine acum prin adoptarea unei viziuni extrem de largi si optimiste asupra vietii, viziune cu ajutorul careia toate lucrurile pe care le visezi se vor indeplini in chip aproape magice.

Lectia de viata cu Nodul Nord in Capricorn

Cu Nodul Nord in Capricorn, misiunea ta in aceasta viata se refera la urmarirea unor teluri solide in viata, cu perseverenta si incredere in fortele proprii.

Tendinta data de Nodul Sud va fi aceea de a te lasa condusa de sentimente de insecuritate si frustrare, care pot aparea mai ales atunci cand nu obtii sustinere si recunoastere din partea familiei. Crezi ca aceste lucruri iti sunt cu adevarat necesare in evolutia ta si de aceea ai inclinatia de a-i acuza pe ceilalti atunci cand nu ti le ofera.

Foto@Shutterstock.com

Insa de fapt tu ai in tine insati toata sustinerea si determinarea de care ai nevoie pentru a te realiza din toate punctele de vedere. Asa ca fii increzatoare si urmareste-ti neabatuta telurile, pentru ca astfel iti vei gasi adevarata implinire in aceasta viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Lectia de viata cu Nodul Nord in Varsator

Atunci cand in astrograma ta Nodul Nord se afla in Varsator, ai de invatat lectia cooperarii pe picior de egalitate cu ceilalti. Vei avea tendinta, data de Nodul Sud din Leu, de a te considera adesea mai speciala decat ceilalti, preferand mai degraba sa actionezi de una singura decat sa te „pierzi” in multime.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri