5 Martie 2013 publicat în Horoscop 125 share-uri

Nodul Nord si Nodul Sud sunt doua puncte virtuale din astrograma ta natala, care iti ofera insa informatii cat se poate de reale si practice despre karma si lectia ta actuala de viata.

Nodul Sud din Varsator iti da inclinatia de a te baza mereu pe colectiv si de a te uita adeseori pe tine in timp ce incerci sa iti ajuti toti cunoscutii. De aceea, important pentru tine acum este sa inveti sa te iubesti pe deplin, revarsandu-ti generozitatea si caldura doar asupra acelora care iti sunt cu adevarat alaturi.

In plus, indicat ar fi acum sa tintesti cat mai sus in viata, pentru ca ai in tine resursele pentru a straluci de pe cele mai inalte culmi.


Lectia de viata cu Nodul Nord in Fecioara

Cand in astrograma ta Nodul Nord se afla Fecioara, ai de invatat lectia organizarii si implicarii tale practice in lume.

Nodul Sud iti va da in continuare impulsul de a fi o persoana idealista, visatoare si de a te sacrifica intr-o clipa pentru binele celorlalti. Insa acum trebuie sa inveti ca ii poti ajuta pe ceilalti in moduri mult mai practice si benefice inclusiv pentru tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Mai degraba decat sa te pierzi in momente de visare fara finalitate, investeste-ti energia in lucruri constructive, cum ar fi chiar activitatile marunte de zi cu zi. Contrar asteptarilor tale, implicarea in acestea iti poate aduce multa implinire, mai ales atunci cand iti activezi simtul organizatoric innascut.

Cu cat vei invata mai bine sa iti pui ordine in ganduri si in sentimente, cu atat drumul tau in viata iti va parea mai usor, iar sentimentul de satisfactie pe care il vei avea va fi mai mare.

Lectia de viata cu Nodul Nord in Balanta

Cu Nodul Nord in Balanta, ai de invatat lectia cooperarii si a acceptarii punctelor de vedere diferite de ale tale.Nodul Sud in Berbec te va determina sa te pui pe tine pe primul loc in detrimentul celorlalti, lucru vizibil mai ales in relatia de cuplu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri