5 Martie 2013 publicat în Horoscop 125 share-uri

Nodul Nord si Nodul Sud sunt doua puncte virtuale din astrograma ta natala, care iti ofera insa informatii cat se poate de reale si practice despre karma si lectia ta actuala de viata.

Perechile de zodii opuse din astrograma unde pot fi pozitionate nodurile lunare sunt urmatoarele:

  • Berbec – Balanta
  • Taur – Scorpion
  • Gemeni – Sagetator
  • Rac – Capricorn
  • Leu – Varsator
  • Fecioara – Pesti.

Foto@Shutterstock.com

Lectia de viata cu Nodul Nord in Berbec

Daca in astrograma ta Nodul Nord se afla in Berbec, atunci misiunea ta in viata este sa te exprimi autentic si pe deplin in fata tuturor. De aceea, vei fi pusa de multe ori in situatia de a-ti apara punctul de vedere in fata persoanelor cu care vii in contact, chiar daca este vorba despre persoanele apropiate tie si de la care de obicei te astepti la sustinere neconditionata. Ele sunt insa aici pentru a te invata lectia independentei in gandire si in actiune, in pofida oricaror obstacole care ti se ivesc in cale.

Tendinta ta, indusa de Nodul Sud, de a lupta pentru mentinerea armonioasa a oricarei relatii nu iti va mai aduce implinirea adevarata. Nimic nu este mai important pentru tine acum decat sa eviti orice fel de compromis, sa iei initiativa si sa te afirmi in lume prin propriile tale puteri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Lectia de viata cu Nodul Nord in Taur

Atunci cand in astrograma ta Nodul Nord este pozitionat in Taur, ai de infruntat o karma legata de posesivitate si manipulare. In alte vieti ti-ai dezvoltat foarte bine capacitatea de a avansa in viata prin intermediul celorlalti, exercitandu-ti controlul asupra acestora la un nivel afectiv-emotional profund.

Foto@Depositphotos.com

Toate aceste jocuri de putere (inclusiv sexuala), pe care ai tendinta de a le practica si acum, te pot indeparta de la descoperirea celorlalte talente cu care ai fost inzestrata. De aceea, Nodul Nord in Taur te indeamna sa devii constienta de abilitatile tale naturale, pe care ar trebui sa le folosesti spre a-ti asigura un trai linistit si stabil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri