5 Martie 2013 publicat în Horoscop 125 share-uri

Nodul Nord si Nodul Sud sunt doua puncte virtuale din astrograma ta natala, care iti ofera insa informatii cat se poate de reale si practice despre karma si lectia ta actuala de viata.

Semnificatia nodurilor lunare

in astrograma

Intelegerea semnificatiei nodurilor lunare porneste de la acceptarea ideii conform careia destinul nostru pe Pamant se constituie dintr-o serie de reincarnari succesive.

Atunci cand reusim sa invatam cu succes anumite lectii de viata in cadrul unei existente, ne simtim foarte bine cu noi insene, iar sufletul si spiritul nostru ating nivele superioare de evolutie.

Foto@Dreamstimeweb.com

Nodul Nord din astrograma natala este asociat cu misiunea ta actuala de viata, si anume cu lucrurile pe care trebuie sa le faci si trasaturile pe care trebuie sa ti le cultivi astfel incat sa te simti pe deplin implinita in aceasta existenta.

Nodul Sud din astrograma natala indica acele lucruri sau atitudini inconstiente care te fac sa te simti foarte confortabil acum, pentru ca deja le-ai avut sau exersat in alte vieti. Ele constituie insa si karma ta, pentru ca acum trebuie sa le depasesti si sa inveti sa integrezi in viata ta (si) lucrurile opuse acestora, adica tocmai cele indicate de pozitia nodului nord in astrograma ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto@Depositphotos.com

Pozitionarea nodurilor lunare in astrograma

Din punct de vedere matematic, nodurile lunare se afla zonele de intersectie ale orbitei Lunii in jurul Pamantului cu traiectoria Pamantului in jurul Soarelui.

Nodul Nord si Nodul Sud vor fi mereu la distanta de 180 de grade unul fata de celalalt, adica se vor afla in zodii diametral opuse. De aceea, prin calculul nodului nord din astrograma ta personala, vei putea determina foarte usor si pozitia Nodului Sud.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri