Care sunt zodiile a caror energie karmica actioneaza ca un magnet puternic, atragand in jurul lor iubirea potrivita in 2013, inima lor pereche?

Din nord, din est, din vest, din sud, iubirea vine de pretutindeni si se concentreaza asupra tuturor zodiilor. In 2013 insa, are in vedere cu precadere 4 zodii. Descopera care sunt zodiile a caror energie karmica actioneaza ca un magnet puternic, atragand in jurul lor iubirea potrivita, inima pereche.

Magnetul Sudului: zodia Racului

Iubirea pentru Rac vine dinspre sud. Energia Sudului este o energie pasiv-stralucitoare, o energie calda, predominant feminina, care aduce cu ea lumina si speranta. Emiti unde magnetice de iubire care atrag iubirea catre tine. Este important sa ai inima deschisa si sa te comporti ca si cum dragostea potrivita ar fi intrat deja in viata ta.

Incepand cu martie si aprilie 2013, norocul iti surade radical, deschizandu-ti portile iubirii. Ai platit karmic pentru trecut, acum este momentul sa o iei de la capat si sa te angajezi in noi inceputuri, noi sperante, noi iubiri. Foarte probabil ca iubirea ta vine de pe meleaguri straine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Magnetul Nordului: zodia Taurului

Iubirea pentru Taur vine dinspre nord. Nordul aduce cu el o energie rece, vitala, activa si stimulanta, dar in acelasi timp o energie puternica, revigoranta. Lucruri magice par a se intampla in viata Taurului in perioada urmatoare de timp. Taurul este un magnet in sine, un magnet care atrage respectul, admiratia, energia pozitiva si lucrurile frumoase.

Nu trebuie sa te dai peste cap ca sa atragi iubirea potrivita in acest an. Este suficient sa iti urmezi inima si sa constientizezi ca drumul pe care te afli acum este cel potrivit si ca meriti sa fii iubita. Ai o dispozitie fericita care atrage la randul sau fericirea. Pregateste-te pentru intalnirea cu sufletul tau pereche in anul lui 2013. O intalnire ravasitoare, pasionala, dar in acelasi timp calda si hranitoare…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri