Horoscopul tiganesc are ca punct de plecare elemente dragi si comune din viata de zi cu zi ale acestor suflete nomade.

STEAUA (22 iulie – 22 august)

Steaua tiganeasca are 6 varfuri, fiind alcatuita din doua triunghiuri echilaterale, sugerand cerul si pamantul, ceea ce este deasupra, ceea ce este dedesubt, dar si succesul si dezvoltarea interioara. Nativul acestei zodii s-a nascut sa straluceasca si sa se faca remarcat. Este o persoana plina de pozitivism si de optimism. Are un fel aproape magic de a fi, care ii cucereste pe cei din jur. Nu se lasa infrant de greutatile vietii, iar atunci cand se ridica o face cu fruntea sus. Vrea sa fie cel mai bun in ceea ce face si sa obtina respectul celorlalti. Steaua este o zodie norocoasa si acest nativ are parte de cele mai multe ori de o soarta favorabila.

CLOPOTUL (23 august – 22 septembrie)

Fiind utilizat pe post de ceas, Clopotul este asociat cu ideea de timp si punctualitate, dar si de autodisciplina si vointa. Semnul zodiacal al Clopotului se invarte si in jurul ideii de perfectiune. Nativul acestei zodii este eficient, organizat si capabil, asumandu-si roluri centrale in societate. In acelasi timp, este o persoana minutioasa si constiincioasa, atrasa de detaliii. Ii place sa se bucure de viata, insa in propriul fel si anume moderat. Are simt critic constructiv de care se foloseste adesea. Are tendinta de a avea asteptari prea mari de la cei din jur si a le cere mai mult decat ar fi normal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

MONEDA (23 septembrie -22 octombrie)

Moneda are doua fete, simbolizand fizicul, dar si spiritualul, bogatia materiala, dar si pe cea spirituala. Totodata, moneda este asociata si cu ideea de justitie si echilibru. Nativul acestui semn este o persoana agreabila, inzestrata cu un farmec aparte si talente deosebite. Unul din talentele sale este acela de a-i face pe cei din jur sa se deschida emotional, destainuindu-se si impartasindu-si sentimentele. Ii place sa stie ca i-a ajutat intr-un fel anume pe cei din jur si de aceea are multi prieteni care tin cu adevarat la el. Tine cont de imagine si de aspect si este atras de arta si de tot ce este estetic, frumos. Ii place dreptatea si este expert in negociere si in a intreprinde lucruri noi. Se hraneste din dragoste si din sentimente. Are nevoie sa se afle in permanenta in acea stare de ‘a fi indragostit’.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri