Afla ce-ti rezerva numarul norocos, pentru anul ce va urma. Nu uita insa ca destinul este in mainile noastre si ca fiecare dintre noi putem si trebuie sa ne facem o viata mai buna!

Numarul tau norocos este dat de data zilei in care te-ai nascut - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 sau de suma dintre numerele unei date cu doua cifre.

Numarul unei persoane nascute in data de 3 este 3.

Numarul unei persoane nascuta in data de 23 va fi 5, adica 2+3.

In unele cazuri e nevoie de doua adunari, ca in exemplul urmator:

O persoana nascuta intr-o data de 19 va proceda asa: 1+9= 10 => 1+0= 1. Atunci numarul sau va fi 1.

Numarul 1

La inceputul acestui an poti trece prin situatii destul de complicate atat din punct de vedere profesional, cat si personal, dar nu-i nimic. Invata sa privesti viata cu detasare si intelepciune. Poate fi un moment cand va trebui sa iei decizii importante.

De asemenea, acest an va face in asa fel ca problemele din trecut sa isi gaseasca rezolvarea. Aceasta situatie iti va da de asemenea, o noua perspectiva, imbogatindu-te.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Anul acesta vei cunoaste multi oameni noi, odata cu schimbarile ce se vor produce in viata ta. Acesti oameni te vor ajuta sa iti pui in aplicare noi idei si sa definesti noi perspective.

A treia parte a anului te va gasi ca o persoana noua, cu o viziune noua asupra vietii, a oamenilor. Ceea ce nu poate fi decat o veste buna. In general, acest an te va imbogati si te va ajuta sa evoluezi. Pastreaza-ti calmul si luciditatea, iar sfarsitul Anului 2013 iti va aduce cu adevarat, fericire si pace interioara.

Numarul 2

In Noul An te va preocupa, e posibl, responsabilitatea fata de familia ta. Vei incerca sa repari greseli ale trecutului si vei vrea sa te implici mai mult in cauze sociale, atat in mod financiar, cat si prin prezenta fizica. Aceasta este o perioada perfecta pentru a-ti vindeca ranile emotionale, pentru a-i ierta pe cei care te-au ranit.
MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Energia numarului 2 te-a inzestrat cu nevoia de echilibru si intelegere. Ai o personalitate adorabila si nu iti va fi nici in aceasta perioada prea greu sa legi usor relatii cu oamenii. Totusi este bine sa iti pastrezi rezerva in anumite cazuri. Pentru tine, noul an se anunta foarte bun din punct de vedere financiar.

In opozitie, viata sentimentala nu va fi neaparat foarte roz. Totusi, stabilitatea financiara te va ajuta sa treci mai usor peste problemele emotionale.

Dupa mai multe incercari in plan familial si sentimental, sfarsitul anului te va gasi intr-o stare de impacare si stabilitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri