In functie de zodie, perioada sarbatorilor de Craciun iti aduce numeroase oportunitati in plan sentimental, dar si in cariera!D

Ce face nativul din Berbec de Craciun?

Image © Sxc.hu

De acest Craciun, secretul succesului tau este schimbarea. Ea va aduce cu sine mai mult noroc pentru tine in lunile ce urmeaza si iti va oferi sansa sa te bucuri de mai mult romantism in viata ta. Intalnindu-te cu familia si prietenii dragi vei putea de asemenea sa faci schimb de idei si sa pui in aplicare numeroase planuri de viitor. Te simti mai sigura pe tine si esti determinata. Acum este momentul sa devii mai organizata. Ceea ce faci este mai important decat ceea ce spui.

Ce face nativul din Taur de Craciun?

Ca nativa in aceasta zodie, de Craciun (de fapt pe toata perioada sarbatorilor de iarna) te indepartezi de problemele cotidiene si devii mai spirituala. Norocul te va acapara pe neasteptate si te vei bucura de noi oportunitati in ceea ce priveste viata ta profesionala. Daca de Craciun te relaxezi alaturi de familie, in saptamanile urmatoare devii extrem de activa. Un telefon primit de la o veche cunostinta te va bucura enorm!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ce face nativul din Gemeni de Craciun?

Acest Craciun iti rezerva surprize incredibil de placute! Reusesti sa rezolvi toate problemele care te-au afectat in trecut si sa te concentrezi asupra persoanei iubite, a familiei si a proiectelor creative. Asteapta-te la schimbari pozitive radicale si concentreaza-te sa devii mai echilibrata pe viitor. Exista mari sanse sa iti petreci sarbatorile de iarna undeva in strainatate (lucru ce te va ajuta nu doar sa te relaxezi, ci si sa descoperi oportunitati pentru cariera). Flexibilitatea este cuvantul cheie al acestei perioade.

Ce face nativul din Rac de Craciun?

Pentru tine, acest Craciun inseamna armonie si redescoperirea valorilor familiei. Acum iti regasesti pacea interioara si te concentrezi asupra unei atitudini pozitive, dar si a gandurilor creative. Luna decembrie iti aduce progres fiindca de acest Craciun iti descoperi adevaratul potential si te pui mult mai bine in valoare. Ai grija sa nu lasi nimic la voia intamplarii!

Image © Sxc.hu

Ce face nativul din Leu de Craciun?

De Craciun, important pentru tine ca nativa in aceasta zodie este sa devii mai receptiva la ideile celor din jur. Cea mai mare fericire a ta acum este armonia din sectorul dragostei si romantismul de care te bucuri alaturi de partener. Un sfat: nu te lasa pacalita de aparente si fii atenta chiar si la cele mai mici detalii din viata ta. Pune-te pe tine si pe cei dragi pe primul loc si vei avea cele mai frumoase sarbatori de iarna din ultimul timp. Lucrurile sa vor aranja incet si sigur.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri