4 Decembrie 2012 publicat în Horoscop 58 share-uri

In functie de zodie, esti sirena, centaur, varcolac sau vampir?

Berbec - Fiinta mitica: VARCOLAC

Puternic din fire, nativul din zodia Berbec este in horoscopul mitic o fiinta extraordinara, jumatate om, jumatate lup. Legenda spune ca in timpurile ancestrale el facea parte dintr-o rasa de oameni ce isi puteau modifica forma, devenind extrem de puternici. Trasatura de baza este pastrata de nativ pana in ziua de astazi, el trecand orice obstacol al vietii.

Taur - Fiinta mitica: DRIADA

Driada este fiinta fabuloasa ce il reprezinta pe nativul din aceasta zodie. Nemaipomenit de frumoasa, ea infatiseaza spiritul copacilor. Legenda spune ca daca pomul al carui spirit era murea, asa se intampla si cu driada. In amintirea sa, nativul din Taur este un mare iubitor de natura si se simte puternic legat de radacinile sale.

Gemeni - Fiinta mitica: ZANA

O fiinta mitica magica si micuta, aceasta este nativul din Gemeni. In aproape orice legenda este infatisata cu aripi de fluture sau de insecta. Desi nu poate sa minta, acest personaj de poveste este recunoscut pentru capacitatea de a manipula si de a avea un discurs extrem de convingator. La fel se intampla si cu reprezentantul dintr-o zodie precum cea a Gemenilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Rac - Fiinta mitica: HARPIE

Nativul din aceasta zodie este reprezentat de harpie, o faptura frumoasa cu aripi ce traia langa mare. Harpiile reuseau sa atraga cu mare usurinta pe oricine datorita infatisarii minunate, insa orice cucerire devenea victima lor. O dovada ca aparentele inseala, nu? O fiinta gentila poate avea o putere iesita din comun.

Leu - Fiinta mitica: NEFILIM

Nefilimul este copilul facut de un om si un inger. In legenda este o fiinta inalta, frumoasa, cu aripi retractabile. Este cunoscuta pentru caracterul pasional si aventuros. La fel ca si nativul din aceasta zodie, nefilimul este puternic, frumos, orgolios si iubitor de lux.

Fecioara - Fiinta mitica: GNOM

Gnomul este un spiridus mitic ce traieste departe de societate insa ajuta oamenii ori de cate ori are ocazia. Este un personaj cu un aspect placut si iubeste pacea. Traieste, la fel ca si nativul din aceasta zodie, dupa propriile valori si pretuieste, in primul rand, logica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri