Sa analizam impreuna cateva caracteristici interesante ale celui mai ingenios semn din Horoscop!

Barbatul Sagetator este o persoana care se descurca usor in orice situatie de viata si gaseste solutii viabile pentru fiecare problema cu care se confrunta. Daca ar fi sa il descriem intr-un cuvant, cel mai potrivit ar fi hotararea.

Iata alte cateva caracteristici interesante pe care le detine barbatul Sagetator:

Barbatul Sagetator este extrem de prietenos.

Fire sincera, barbatul Sagetator nu ezita sa isi exprime liber gandurile sau emotiile. Este prietenos in mod natural si exista o mare posibilitate ca majoritatea prietenilor pe care si-i face in viata sa fie de sex feminin. O femeie va putea intotdeauna sa ii inteleaga mai bine gandurile. In plus, inainte de a se implica intr-o relatie, se gandeste foarte bine si isi cantareste sentimentele. Asadar, nu exista riscul de a deveni afemeiat.

Barbatul Sagetator este taios de sincer.

Barbatul Sagetator este extrem de sincer in fiecare capitol al vietii sale, fie vorba de cariera, de viata sociala ori chiar de relatie (unde este si foarte loial). Isi exprima sentimentele deschis si se asteapta ca si ceilalti sa faca acelasi lucru (inclusiv partenera de viata). Asadar, actioneaza in consecinta. Daca iti face un compliment, fii sigura ca este unul sincer, aceasta fiind adevarata lui parere despre tine. In legatura cu problemele cu care se confrunta, este franc si nu ocoleste realitatea, chiar si atunci cand este cruda. Ii poate rani cu usurinta pe ceilalti ori pe cea pe care o iubeste desi nu isi doreste cu adevarat acest lucru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul Sagetator iubeste libertatea.

Barbatul Sagetator este un spirit liber si neimblanzit. Iubeste libertatea in toate formele ei si nu ii place sa i se incalce spatiul personal. Asadar, daca te indragostesti de un reprezentant al acestui semn zodiacal, asigura-te ca nu il sufoci si ofera-i ceea ce isi doreste. Astfel, veti avea o relatie reusita si armonioasa, traind fiecare zi impreuna ca pe o adevarata aventura.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri